Konkurransesykkelen for 2016 har ankommet

Ny sesong og nye muligheter. Specialized Shiv har vært min faste følgesvenn de siste tre årene og det har virkelig vært en fantastisk sykkel. Tiden er inne for å bytte sykkel og for 2016 så har jeg valgt å prøve noe helt nytt.

Fra topp moderne og det ypperste innen ny aerodynamisk teknologi har jeg valgt å se tilbake noen år og hva som fungerte bra før. Nærmere bestemt 40 år tilbake i tid. Solid stål, færre og tettere giring, men ikke fritt for frekke detaljer som fargerik styretape og røde girstrømper. Dessuten gjør flate pedaler at skiftingen fra sykkel til løp går utrolig raskt! Nedenfor er en photoshoot av gromsykkelen. Enjoy 😀

Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-6
Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-2 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-3 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-4 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-5
Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-7 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-8 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-9 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-10 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-11 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-12 Triallan - Allan Hovda - Retrosykkel - old school C.A.S. Hipster - Palma de Mallorca-13

Dette er selvsagt ikke min konkurransesykkel for 2016, men sykkelen jeg brukte på Mallorca for å komme meg rundt i byen, ned til stranden for å svømme og andre ærender der jeg har måtte sette sykkelen utenfor øyesyn. Til akkurat det så var ikke Shiv-en godt egnet. Forresten så har konkurransesykkelen min for 2016 ankommet og blir hentet i morgen 😀

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “Konkurransesykkelen for 2016 har ankommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s