Samarbeidsavtale med Fjordbox – naturlig og enkelt sportsmat

Tidligere har jeg fått flere forespørsel om samarbeid med leverandører av sportsernæring, men har alltid måtte si takk, men nei takk. Jeg bruker ikke sportsernæring på trening, og kan derfor ikke fronte noe jeg selv ikke bruker. I konkurranser bruker jeg flytende gel, men i lengden er det verken godt eller helsemessig gunstig. Riktig mat før, under og etter trening er avgjørende for å få maksimal treningseffekt, og til det tror jeg ikke den klassiske sportsernæringen bestående av sportsdrikk, gels og energibarer.

Fremgangstrekanten
Kosthold blir regnet som den fjerde disiplinen i triatlon, og det gjelder også på trening.

Naturlig og vanlig mat, laget av enkle og høykvalitetsråvarer er det jeg foretrekker både til hverdags og trening, og jeg tror ikke at det er et stort behov for klassisk sportsernæring for å optimalisere kostholdet selv med et veldig høyt aktivitetsnivå. Min havregrøt er en perfekt ernæringsmessig start på dagen og på Mallorca fikk jeg øynene opp for kaldgrøt.

Det er derfor med stor glede at jeg kan offentliggjøre mitt samarbeid med Fjordbox, som leverer det som jeg mener er optimal hverdagsernæring for idrettsutøvere. Naturlig, usukret og laget av råvarer med høy kvalitet. At det er produsert i Norge av norske råvarer er selvsagt en bonus, og at du får det levert på dørene hver måned gjør det hele meget lettvint.

At det er enkelt å spise riktig ernæring er viktig, spesielt etter at vi fikk Jonas, og ”tidsklem-tvinga” ble skrudd til enda noen hakk. Da har rask og enkelt tilgang til god og riktig mat blitt enda viktigere. Derfor passet det perfekt med en avtale med Fjordbox.

De har forskjellige produkter og favoritter er:

  • Zmuesli
  • Superoats

Det er superenkle og gode produkter som passer perfekt når du er på farta. Du bare tilsetter varmt eller kaldt vann, melk eller yoghurt alt etter preferanse så har du god og sunn mat tilgjengelig. I tillegg er jeg veldig glad i hjemmelagde knekkebrød. Jeg har selv abonnementet Basic Box som gir 10 porsjoner Zmuesli, 8 porsjoner Superoats og 16 porsjoner knekkebrød og det koster 499 kr per mnd. I tillegg bestiller jeg et par ekstra poser med Crispy knekkebrød med urter og Himalayasalt og soltørket tomat og basilikum

Mer om produktene kan du lese på Fjordbox.no, og om du er interessert i å prøve de ut så skriv inn rabattkoden «Triallan» og få 50 % rabatt på første bestilling 😀

fjordbox_allanzmuesli

zmuesli_jordbaer_cashewnotter-720x720
Posen fylles med varmt/kaldt vann/melk/yoghurt etter smak og kan enten stå over natten eller spises med en gang
superaots_500g_berry-720x720
Superoats fås i pakker på 500 g eller prosjonspakninger som er perfekte for turer. Spesielt flyturer har jeg funnet de veldig praktiske da det ofte da er vanskelig å få tak i god mat.
Fjordbox - aktivbox-720x720
Maten blir levert på døren en gang per mnd og det finnes standard boxer med mulighet for å legge til ekstra produkter selv

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Samarbeidsavtale med Fjordbox – naturlig og enkelt sportsmat

  1. Hei Allan. Jeg skal på sykkelsamling på Mallorca neste helg og tenkte jeg skulle teste Fjordbox. Jeg skal på foredraget på Sport 1 på tirsdag, og kunne fått et gavekort der, men da er det for sent å bestille for å få boksen i tide. Er det mulig å få en kode av deg på mail eller sms i steden for gavekort på tirsdag? MVH Tone (92803935/t.kristiansen@krogstads.no)

  2. Hei.
    Dette er et spørsmål helt på siden av i innlegget. Men hva fraktet dere Thule vognen i når dere flyr?
    Mvh

    Kristin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s