A day in the heat

Gårsdagen og dagen i dag ble treningsfrie. Hvertfall når vi tenker klassisk triathlontrening med løping, sykling eller svømming. Det ble heller litt alternativ trening. Noen av mine kollegaer og jeg har vært på Sørlandet Sikkerhetssenter utenfor Kristiansand på Søk & Redningslagtrening. På planen var blant annet røykdykking og brannslokking, som kan være krevende på flere måter. Rommene er mørke og røykfullte og vi går med full brannbekledning, friskluftsapparat og vannslange. Når i tillegg temperaturen er ett par hundre grader Celsius og vi skal slukke branner og lete etter savnet «personer» så kan øvelsene bli både fysisk og mentalt veldig tungt. Jeg trenger uansett varmetilvenning før jeg skal til Cozumel så dette passet meg perfekt. Moro var det også!

                                                   Statfjord A´s «Tropa de Elite»?

Ellers så har jeg kommet meg trygt tilbake til Oslo og kjenner at det begynner å nærme seg avreise. Jeg har bare en håndfull med treningsøkter før konkurransen og føler jeg har kommet meg tilbake i form og få litt overskudd etter den lille nedturen etter nattskiftsjobbingen. Achillsen har jeg ikke kjent noen smerter i det hele tatt de siste 3-4 dagene, men jeg har heller ikke belastet den noe særlig så noen 100 % friskemelding blir for tidlig, men signalene er i hvertfall svært positive!

Jeg ønsker dere en fortsatt god og aktiv helg.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s