Oppsummering av treningen uke 46

Da var nest siste treningsuke før IM Cozumel unnagjort. Det gikk faktisk over forventing og det totale  timeantallet endte rett under 13 timer bestående av sykling og svømming. Enda viktigere er det at achillesen har vært helt smertefri i 5 dager og at jeg, for første gang siden hardtkjøret på nattskift, føler at jeg har overskudd på treningene. I toppform føler jeg ikke at jeg er, men jeg begynner å blir klar for Cozumel. En ny svømmeøkt med Øyvind Johannessen ble det og også denne gangen var det en del ting å ta tak i og forbedringene var betydelige. Han hadde med seg kamera og filmet mens jeg svømte, noe som gjorde det lettere for meg å se hva jeg gjorde feil.  Mer om det kommer i eget innlegg. Neste uke er det knappe 6 timer trening på planen med bare en ”skikkelig” økt. De to neste dagene blir det for det meste pakking før vi drar til Cozumel, Mexico tidlig onsdag morgen!

Mandag:  1 t og 40 min svømmeøkt med fokus på god linje og fullføring av armtaket.

Tirsdag: 2 t og 5 min sykling i sone 2 med gjennomsnittspuls på 145 BPM. Fine bein og bra achilles. 1 t og 5 min svømmeøkt med Oslofjordtri- og Ryegjengen på NIH.  Fokus på S-bevegelsen i armtaket.

Onsdag: Svømmeøkt med Øyvind Johannessen som trener. 1 t  40 min. Fokus på armtaket og kroppsrotasjon. Jeg var i tillegg på besøk hos en kollega som bor på Nesøya og brukte sykkelen som mitt transportmiddel. Det ble totalt 2 t og 40 min på sykkel med gjennomsnittspuls på 137 BPM som er akkurat grenseland mellom sone 1 og 2. Det planlagte økten var en time restitusjonssykling i sone 1 så det ble litt i overkant, til min britiske trener sin fortvilelse.

Torsdag: Treningsfri pga søk & redninglagstrening i Kristiansand.

Fredag:  Samme som Torsdag.

Lørdag:  25 min svømmeøkt med jevn svømming i 1.40 fart (som betyr 1 min og 40 sek på 100 meter).  2 t og 10 min rullesykling i sone 2. Gjennomsnittspuls på 142 BPM inkludert oppkjøring og nedkjøring. Økten var planlagt til 2 t og 30 min men jeg måtte kutte 20 min grunnet ”tidsklemma”. Flotte bein og achilles 🙂

Søndag:  1 t rolig restitusjonssykling på spinningsykkel på Actic Tøyen for å skåne Jenny og Fia for rullesykling i stua. Gjennomsnitspuls på 114 BPM.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s