Oppsummering av treningen uke 3

Uke 3 ble ikke den aller beste treningsuken med totalt 5 t og 20 min trening mot planlagte 8t og 30 min. Det skyldes jobbrealetert kurs i Haugesund der jeg mangler mine normale treningsfasiliteter i tillegg til jeg fikk en snodig kortversjon av influensa på onsdagen. Det gikk heldigvis raskt over og jeg avsluttet uken i god stil.

Mandag: Det var dagen etter swimcamp så det ble treningsfri. Normalt så ville jeg ha jogget en tur men pga de sterke krampene jeg hadde fått i leggen under stafettøkten på swimcampen tok jeg det helt med ro.

Tirsdag: Det ble 30 min rolig jogg på mølle etterfullt av 40 min i Haraldshallen. Jeg prøvde så vidt å implimentere noen av de «nye» drillsene men det var ikke så enkelt da jeg måtte navigere mellom barna, de gamle damene og de andre som svømte på kryss og tvers. Noen baneskillere hadde ikke vært feil!

Onsdag: En ufrivillig dag med treningsfri. Jeg var kvalm og lå våken store deler av natten før jeg kastet opp på morningen. Umiddelbart etterpå ble jeg helt fin. Snodig!

Torsdag: Det ble en ny treningsfri dag for å forsikre meg at jeg var 100 % frisk.

Fredag: 2 timer med sykling i sone 2. 20 min oppvarming og 10 min nedkjøring. Gjennomsnittspuls 147 BPM.

Lørdag: Den ble økt nr. 2 med tilvenning av vektprogrammet mitt. Det ble 15 rep x 1 sett av hver av de 12 styrkeøvelsen jeg tar.

Søndag: 1 t og 30 min løping i sone 2. 15 min oppvarming og 5 min nedkjøring. Programmet om Verdens hardeste triathlon gikk mens jeg løp og det var god motivasjon. Det brakte frem gode minner og moro var det å tenke på at jeg «grusa» bestemann Ånund Olsen med nesten en time. I tillegg var jeg mye triveligere mot supporte crewet mitt.

Ha en fortsatt flott uke og prøv å legg inn noen trivelige kvalitetsøkter hvis dere har mulighet. Det er balsam for sjelen.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s