Oppsummering av treningen uke 22, 23, 24 osv…

Nå er det en stund siden jeg hadde noe oppsummering av treningen.  De to grunnene til det er at jeg har vært mye på farta  i tillegg til at jeg syntes det er litt kjedelige innlegg egentlig. Til dere som har begynt å bli bekymra for at jeg har slutta å trene og bare blogget i stedet kan ta det helt med ro 🙂 Jeg har hatt en god trenings og konkurranseperiode i juni med fokus på høyere intensitet. Det er nå styrken og basen som er bygget i vinter/vår skal gjøres om til fart, rå fart 😉 Da passer det perfekt med konkurranser og i den 3 uker lange friperioden jeg hadde ble det to Bogstadtri, Raumerittet og Bergen triathlon. Uten om det har jeg enten hatt veldig rolige restitusjonsøkter/treningsfri eller harde økter. De rolig øktene blir som regel 1 time rolig sykling og/eller 30 min rolig løping. De harde øktene er enten sykling/løping på terskel eller lange sykkelturer i sone 2-3 etterfulgt av 30 min løping i racepace. En typisk treningsuke de siste ukene har følgende struktur: 

Mandag: Svøm

Tirsdag: Intervalløkt på terskel på sykkel direkte etterfulgt av en 30 min rolig jogging.

Ondag: Svøm + en eventuel rolig sykkeltur

Torsdag: Løpsintervall på terskel (Eventuelt Bogstad tri)

Fredag: Svøm + en eventuel rolig sykkeltur

Lørdag: Langtur på sykkel i sone 2 etterfulgt av 30-50 min løping i sone 1-2

Søndag: Lang løpetur i sone 2

Ut fra dette er det selvsagt variasjon i øvelsen med tanke på lengde og struktur. I tillegg har jeg måttet tilpasse det i forhold til mine øvrige planer og gjerne flyttet litt rundt på øktene. Svømmeøktene tar gjerne utendørs hvis anledningen byr seg. I forkant av medium prioriterte konkurranse som Bergen triathlon en helt annen uke med svært lite trening i forkant.

Jeg var også raskt tur «back home» i Sveio i anledningen bryllup og brukte selvsagt muligheten til å sykle store deler av IM Norway/Haugesund løypa. Det er en underholdende løype med en del opp og ned, og svært varierende vindforhold. I den delen av løpya som går langs kysten er både utsikt og vindforhold heftige 😀 Harald og jeg hadde hvertfall en fin tur.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s