Lezyne Micro Floor Drive HPG – Reisepumpen

Jeg må innrømme at jeg er svak for de fleste produktene fra Lezyne pga av designet som, i all sin enkelhet, er vakkert på en minimalistisk og mandig måte. Når produktene i tillegg er svært funksjonelle og holder høy kvalitet og er det ikke mye som hindrer meg å fylle opp sykkelboden (aka stua og gangen) med produkter fra Lezyne. Det eneste må være prisen som kommer inn under kategorien halvdyrt.

Det spesifikke produktet fra Lezyne jeg vil trekke frem nå er deres minigulvpumpe med navnet Micro Floor Drive HPG. Den er så liten at Lezyne selv kategoriserer den som en håndpumpe 🙂 Vekten er i underkant av 200 g og lengden 30 cm. Det er en høytrykksgulvpumpe i miniformat som finnes både med og uten trykkmåler.

Ulempene med pumpen er at den er litt for stor til å feste på sykkelen (feste medfølger) og at det krever ca. 100 pump for å pumpe opp dekkene fra 0 til 100 psi. Det gjør i grunn ingenting når fordelene veier så mye tyngre på vektskåla. Pumpen er liten, lett, måler trykk og er fullt i stand til å pumpe opp dekkene mine til ønsket trykk uten at jeg blir helt kjørt i armene. Det er egentlig alt jeg trenger og Lezynepumpa er derfor min faste reisekamerat når jeg reiser rundt med sykkel.

Pumpas genialitet kommer faktisk aller best frem i T1 før start. Normalt så har du da tre valg:

  1. Låne en pumpe (som da ikke nødvendighvis har trykkmåler, samme ventilfesteordning du er vant til osv.)
  2. Ta med din egen gulvpumpe som da medfører at din support må bære rundt på pumpa resten av dagen siden du ikke har lov til å legge gulvpumper i «etterløp»-baggen.
  3. Bruke en håndholdt pumpe som gjør at du sliter ut armene før du har begynte svømmingen.

Med Lezyne Micro Floor Drive HPG kan du pumpe opp dekkene i ro og mak for så å enten legge den i baggen med klærne eller i sekken i supporten din uten at han/hun får senebetennelse i skuldrene.

Både G-Sport og Intersport forhandler Lezyne og er ikke så verst på pris heller sammenlignet med f.eks. britiske nettsider. De har ikke nødvendigvis hele sortementet, men burde kunne få tak i det meste. Ellers har de bra utvalg på http://www.chainreactioncycles.com/SearchResults.aspx?Search=lezyne. Mer info om produkter fra Lezyne ligger på hjemmesiden deres.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Lezyne Micro Floor Drive HPG – Reisepumpen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s