GoPro HD Hero – actionkamera

I bursdagsgave fikk jeg et actionkamera av typen GoPro Hero. Kameraet er solid og vanntett og det medfølger mange forskjellige fester slik at uansett hvilke aktivitet du ønsker å filme så får du kamera til å sitte skikkelig. Jeg skal innrømme at triathlon muligens ikke er den aller kuleste sporten å filme sammenlignet med basehopping, kiting eller downhillsykling. Likevel så håper jeg at det skal være mulig å lage noen kule triathlonsnutter med blant annet svømmestart og gjennomføring av T1/T2 fra et ”Point-of-view”-perspektiv. Hvis dere har noe forslag til filmsnutter jeg kan lage så tar jeg i mot det med stor takknemlighet.

Siden triathlonsesongen er over og skisesongen ikke har begynte enda så har jeg ikke hatt mulighet til å få teste kameraet skikkelig. Heldigvis fikk min lillebror, Emil og jeg fikk prøvd det litt når vi i Italia og jeg kan bekrefte at det mange har funnet ut før oss, at kameraet er meget enkelt i bruk og holder bildemessig høy kvalitet.

Nedenfor er to filmklipp vi filmet i Italia. Det ene er filmet av Emil når han hopper igjennom en redningsring og det andre er jeg som svømmer i bassenget utenfor Grand Hotell Tremezzo. Den tredje videoen er av basehopper Jeb Corliss som er min GoPro-favorittvideo viser kameraets maksimale potensiale når det gjelder å få med seg det som skjer fra brukeren/utøverens perspektiv.

Min lillebror Emil er av den slanke typen og hopper lett igjennom en liten redningsring.

Her svømmer jeg i bassenget utenfor Grand Hotell Tremezzo ved Lake Como. Første 50 meter er vanlig crawl og siste 25 m er Tarzansvømming (crawl med hele hodet over vann).

En utrolig video av Jeb Corliss i et stunt som jeg syntes han var heldig som kom levende i fra. 

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “GoPro HD Hero – actionkamera

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s