Min nye sykkel – Argon 18 E118

Jeg var en tur innom lokalene til Unaas Cycling i Hedmarksgt. 15 for å se på lokalene og den nye sykkelen min Argon 18 E118. De har pusset opp noe av de 300 kvm lokalene, og håper å være ferdig med resten tidlig i februar. Det blir flotte saker 🙂

Nedenfor er bilder av sykkelen med Unaas SS-100 hjulsett og Sram Red girgruppe. Min sykkel blir nesten helt lik, men med en svart Quarg krank og Ultegra Di2 når temposkifterne kommer. Om det blir SS-100 eller SS-80 hjulsett får jeg se på (tallet indikerer hvor mange mm profilen er). Hjulsett matchet hvertfall sykkelen sykt bra og får sykkelen til å utstråle fart.

Integrerte forbremser som faktisk bremser bra 🙂

En elegant integrert styre/stem-løsning

Unaas SS-100 hjulsett matcher sykkelen perfekt. Gjett om en som gleder seg til hjulsett-testing til våren 😉

Både vendbar setepinne og seteklemme gir sjeldent stor fleksibilitet med tanke på seteposisjon

Sram Quarg krank med wattmåling 😀

Sykkelen ser rimelig aerodynamisk sett forfra. Det eneste som ikke er integrert er dessverre kabelen til forbremsene. Dette er for å få bedre bremseeffekt (noe som var en svakhet på den forrige toppmodellen E114). Fremgaffelen er ganske bred som gjør at du får mer «luft» rundt hjulene og som skal gi positive utslag på den totale aerodynamiske motstanden

Unaas Cyclings freshe lokaler i Hedmarksgt. 15 på Jordal. Ta gjerne turen innom for å se de nye Argon 18 syklene, Unaas hjulsett, Torhans drikkeflakser eller andre produkter de har inne. De får inn flere produkter hele tiden og vil ha en offisiel åpning i februar til neste år 🙂 Det blir kanonbra! 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

6 kommentarer til “Min nye sykkel – Argon 18 E118

    1. Ja, den blir rå! Jeg gleder meg som en unge til å bare få den i stua, for ikke å snakke om å sykle på den 😉 Du skal vel ha samme sykkel Kristian?

      1. Jepp, det blir samme på meg:-) Bare håper Shimano kommer opp med Di2 shifterne sine i høvelig tid:-).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s