IM Las Vegas 70.3 fullført!

4 t 38 min og 51 sek tok det for meg å komme fra start til mål i IM Las Vegas 70.3. Langt ifra noen super tid, men likevel nok til å bli raskeste nordmann og 8. Plass i min klasse og 86 totalt. Og da snakker vi VM i halvdistanse! Jeg kom attpåtil i mål i Gangnam Style 😀 

Det ble utrolig varmt i løpet av dagen (hvertfall 37 grader) og jeg er derfor spesielt fornøyd med å holde farten opp på løpingen selv om jeg syntes det gikk utrolig sakte. Når Craig Alexander bruker nesten 1 t og 15 min på løpingen så sier det seg selv at forholdene er tøffe. Han klarte 1.11 i samme løype i fjor.

Det var også mange andre nordmenn som gjorde det veldig bra. Christian Nilsson, Morten Hornnes, Cecilie og Bjørn Skollerud, Kari og Kristian Lingsom, Ingrid Mangnes, Hennings Smogli, Åge Saxlund, Anne Vollstad, Sverre Samdal var bare noen av nordmennene som fullførte i god stil. Gratulerer til dere alle sammen.

Nedenfor er bilder fra rett etter løpet og feiringen etterpå.

Henning Smogli, Christian Nilsson, Bjørn Skollerud, «71-grader Nord» Cecilie Skollerud og Ingrid Mangnes

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

4 thoughts on “IM Las Vegas 70.3 fullført!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s