Oppsummering av treningen uke 48 – 2012

Ny sesong og nye muligheter, spesielt på loggføringsfronten. Det var lite innlegg om oppsummering av treningen den siste tiden før Hawaii for energien/fokuset var rett og slett ikke der. Nå er energien på plass og jeg begynner friskt med å love at jeg skal komme med en kort oppsummering av treningen den siste uken hver eneste uke og at alt legges kronologisk inn under en egen side på bloggen som heter «Min trening»

Denne uken var min første treningsuke ettter IM Hawaii og det føltes godt å komme i gang. Naturlig nok er ikke formen den beste, men jeg føler meg langt friskere i musklaturen enn jeg på forhånd trodde. Jeg er veldig positiv med tanke på den kommende sesongen 😀

Rullesyklingen er i gang
Rullesyklingen er i gang

Uke 48 – Totalt 6 t trening

Mandag: 50 min svømming med fokus på teknikk og vannfølelse

Tirsdag: 55 min rulleøkt med 40 min i høy sone (ca. 200 watt) der kadensen byttet mellom 80 og 120 RPM annenhvert min. Altså 2 min med 80 RPM etterfulgt av 2 min med 120 RPM for så å gjenta dette 10 ganger.

Onsdag: Svømmeøkt med 25 meters maksdrag som hovedsettet. 16 x 25 meter der hver fjerde 25 meter var maks, 12 x 25 meter der hver tredje 25 meter var maks, 8 x 25 meter der hver andre 25 meter var maks før jeg avsluttet med 4 x 25 meter der alle var maks. #sliteniarmene! 😉

Torsdag: 45 min rolig løpetur i sone 1 – 2. Første løpetur siden IM Hawaii 😀

Fredag: 1 t og 40 min sykling på rulla. Sone 2 og 200 watt.

Lørdag: Treningsfri 🙂

Søndag: 55 min løping der 30 min var i høy sone 2. Hadde en god oppvarming med 6 x 15 sek av forskjellige løpedrills.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Oppsummering av treningen uke 48 – 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s