Oppsummering av treningne uke 6 – 2013

Uke 6 – 2013 Totalt 9 t og 30 min trening

Forrige uke var en veldig ok treninguke. Det var hektisk, men jeg planla godt og var disiplinert. At jeg fikk utført 9 t og 30 min trening, men hele tre «treningsfrie» dager er veldig bra. Grunnen til at det ble så mange dager uten loggbar trening er at jeg var på årsmøte for bedriftsidrettslaget med opplegg hele dagen og kvelden, og på kitetur til Geilo fra torsdag – søndag. Nå var det selvsagt absolutt ingen vind på Geilo/Haugastøl så det ble dessverre ingen kiting, men det ble 3 dager med nedoverkjøring så selv om det ikke blir loggført som trening er det likevel god alternativ aktivitet. Det er hvertfall sjelden jeg har vært så «kjørt» i lår og ryggmusklatur. Vi hadde med ski også og kunne selvsagt å brukt dette, men når gradestokken viste 20 minus så var det rett og slett litre fristende å hive på seg langrennskia. Dessuten så er det av og til morsommere å stå raskt nedover 😀 Av andre intressante observasjoner så merket jeg at hamstringen hadde lett for å krampe seg når jeg sparket i fra kanten, hvis jeg hadde syklet hardt/lenge i forkant. Det ordnet seg ved bruk av pullbouy og svakere fraspark men var virkelig ubehagelig begge gangene de skjedde.

Curling Bygdøy

En veldig konsentrert gjeng får curling-intruksjon på Bygdøy curling 😉 Nå er ikke curling en sport som krever en sinnsyk fysisk form, men det er greit å ha de stabiliserende musklene i orden. 

Geilotur

Kalde, men fine forhold på Geilo 🙂

Mandag: 1 t og 40 min på rulla i sone 1 – 2 (økten som i utgangspunktet skulle vært gjort på søndagen). 1 t og 15 min svømming med fokus på høy armkadens.

Tirsdag: Årsmøte i bedriftsidrettslaget og treningsfri.

Onsdag: Maksintervall på sykkelrulla. 3 x (1/2/3 min med 1/2/3 min rolig mellom) på 110 % av 30 min makswatt. For meg ble det 350 watt. Det ble også en 1 t og 10 min svømmeøkt der hovedsetet var 3 x 600 på CSS-fart.

Torsdag: 50 min svømming der hovedsetet var 1 x 400 m, 2 x 200 m, 4 x 100 m og 8 x 50 meter alt på CSS-fart. Det ble også 1 t og 40 min sykling på rulla i sone 1-2. 142 BMP i snitt og 215 watt 🙂

Fredag: Var innom treningsrommer på Bardøla og løpe 1 t og 35 min på mølla. 75 min tempoløping i 8% motbakke. Holdt 11 km/t hele veien og selv om pulsen var over terskel hele veien (!?) så følte jeg meg bra. Veldig fornøyd å kunne gjøre en så god økt etter en hel dag i bakken først.

Lørdag: En ny dag i bakken og per definisjon treningsfri.

Søndag: Et par timer i bakken før hjemreise og ny treningsfri dag.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s