Oppsummering av treningen uke 8 – 2013

Uke 8 – 2013 Totalt 11 t og 50 min trening

Forrige uke var en hard uke, men det var ikke bare treningen sin skyld. Jeg har virkelig fått kjenne på tidsklemma igjen, og med utflytting og innflytting har det ikke vært tid til å bare slappe litt av. Det har vært pakking, rydding, vasking og bæring fra morgen til kveld i nesten en uke sammenhengende. Mest hektisk var det på lørdag, da vi fylte opp en hel lastbil på 40 m3(!) og flyttet mesteparten av tingene. Jobbingen begynte etter frokost kl. 09:00 og var ikke ferdig før kl. 2 på natten, så jeg var veldig glad for at jeg er trent for slike lange harde dager. I tillegg har det vært en del stressmomenter med noen triatlonrealeterte prosjekter, så jeg hadde noen ganger følelsen av at det ble for mye. Ofte er det nok bra at jeg alltid undervurderer hvor lang tid ting tar, og hvor mye arbeid det er, fordi om jeg hadde vist det så hadde mange prosjekter vært skrinlagt før de ble begynt. Nå er hvertfall utflytting, innflytting, utvask, innrydding ferdig for denne gang og jeg kan holde et sterkere fokues trening, restitusjon og kosthold i tiden fremover. Litt trening her jeg likevel fått gjort denne uken og mesteparten med god kvalitet, selv om både restitusjon og kosthold har vært så som så til tider. Nesten 12 timer endte totalen på, og jeg har hatt flere gode svømmeøkter og en veldig god sykkeløkt.

Fra sykkelturen

Det er en vanskelig knivsegg å balansere på for alle mine prosjekter og stressmomenter er i stor grad selvpåførte. Jeg kunne selvsagt ha kuttet ut trening for å lette hverdagen, men om det er noe som gjør meg i dårlig humør så er det å kutte ut teningen. Jeg kunne også ha lat være å gjøre så mye med leiligheten, men det er greit å ha litt orden på ting før jeg drar på jobb (jeg sitter på Flesland nå) slik at Jenny slipper å bo i en rotete leiligheten med utilstrekkelig belysning. Mine trisporsjekter kunne selvsagt også skrinlegges, men det var så spennende at jeg nødig ønsket å kansellere de. Derfor så velger jeg heller å gjøre alt på en gang og da er det ekstra deilig å komme i mål 🙂

Og det var mer der det kom fra.

Utsikt fra leiligheten 🙂

Utsikt fra leiligheten mot byn

Lampa var ikke hengt opp når jeg tok bilder (opplagt) men den fikk jeg hengt opp kl. 23:50 i går. Beklager så mye til naboen over som sikkert våkna av borringen med slagbor i gulvet deres.

Mandag: 1 t og 10 min svøm der hovedsettet var 3 x 750 meter. I tillegg tok jeg 30 min med corestyrkeøvelser.

Tirsdag: En rulleøkt med fokus på god teknikk under høy kadens. Det ble også 1 t svømming

Onsdag: 1 t svømming med fokus på veldig høy fart og armfrekvens (med mange 25 meters maks drag).

Torsdag: 1 t svømming med fokus på teknikk/høy albue/tak på vannet. 1 t løping med oppvarming, drills og 35 min løping i 75 – 80 % av makspuls. Farten jeg holdt var 16 km/t på flatene og jeg var godt fornøyd med det.

Fredag: 1 t svømming med en konkurranseklar Åge Saxlund. Det ble et trening med fokus på fart. Det ble også en 86 km lang sykkeltur mutters alene i 4 minus. Det er harde greier, men må til. Dessuten er det så utrolig deilig å være ferdig 🙂

Lørdag: ”Restitusjonsdag” aka den store flyttedagen.

Søndag: 35 min restitusjonssvømming.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s