Svømming med Rasmus Henning lørdag 6. april

Lørdag 6.april, dagen før Skiftesonen Live, så blir det det en svømmesamling med Rasmus Henning og meg på Hundsund bad fra 17:15 – 18:15. Fokuset blir på «open water»-svømming så om du ønsker de beste tipsene til hvordan svømme i åpent vann så bør du absolutt stille opp 🙂 Prisen blir 100 kr per pers og betales på stedet. For påmelding send en mail til allanhov@hotmail.com merk «Svømmesamling».

I forkant av svømmingen så vil det være mulighet til å teste våtdrakt fra HUUB. For å sikre at vi har din ønskede HUUB-modell og størrelse så gi gjerne beskjed om du ønsker å teste våtdrakt i forkant og eventuelt modell/størrelse. Det er helt gratis å teste våtdrakt og du må heller ikke være med på svømmetimen hvis du kun ønsker å teste våtdrakt, men har du først møtt opp på Hundsund på en lørdag så syntes jeg at du selvsagt bør være med. Både Rasmus og jeg gleder oss til å se dere på Hundsund bad lørdag 6. april.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Svømming med Rasmus Henning lørdag 6. april

 1. Hei,
  Vil det bli muligheter for å kjøpe HUUB drakter på lørdag/søndag, eller er det kun prøving av draktene som blir aktuelt?

  1. Hei Anders. Det var et godt spørsmål! Det blir selvsagt anledning til å kjøpe våtdrakt i tillegg. Så hvis du ønsker å prøve en våtdrakt så gi beskjed så skal vi sikre at Rasmus har med den modellen du er interessert i og i riktig størrelse 🙂

   1. Så flott!
    Jeg er intr i aerious 3:5 modellen, det virker som et fornuftig kjøp for en dårlig svømmer med blylodd i både rompe&bein;) Jeg er 180cm og 74-77kg, så en drakt i strl M er vel ikke så dumt å prøve.

   2. Hei Anders.

    Supert at du har lyst å prøve våtdrakt. Jeg har stor tro på at en 3:5 modell er fornuftig for deg. Det er fornuftig for de aller fleste, spesielt for dem uten svømmebakgrunn.

    Jeg setter deg opp på en liste over interessert og kan sende mail til deg om detaljene 🙂

   1. Hundsund stenger jo for publikum kl 17, man må opp av vannet 1645, så det burde være mulighet for å komme da. Jeg satser på å være der 1630-45 en gang. Blir bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s