Triatloncamp med Rasmus Henning 1 – 5. juli

Ved den idylliske resorten SelmaSpa har du 1-5. Juli en super mulighet til å være med på Triathloncamp med Rasmus Henning, Karl Johan Danielsson og Emelie Gunnarsson. Det blir 5 dager med fokus på alt som har med triatlon å gjøre, og det vil garantert gi både en fysisk og en mental formstigning som vil passe perfekt hvis du har konkurranser i juli, august eller september. SelmaSpa ligger i Sunne som kun er knappe 3 t kjøring fra Oslo.

På programmet står blant annet:

 • Mye svømming
 • Mye sykling
 • Mye løping
 • Styrketrening og utstrekking
 • Forelesninger om alt du trenger å vite om triatlon
 • Muligheter til å få tips og triks til det du lurer på om triatlon

Prisen er 5495 svenske kroner så omregnet til norske kroner blir det nesten gratis. Inkludert er overnatting (5 døgn), økologisk frokost, lunsjbuffet, middagsbuffet, treninger, forelesninger og full tilgang til resortens spafasiliteter.

Mer om campen finner du her: http://www.selmaspa.se/paket.asp/id/109404/lid/164333

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Triatloncamp med Rasmus Henning 1 – 5. juli

 1. Her ser det ut som vi må i forhandlinger med kona. Hadde jo vært helt fantastisk og fått bli med på noe slikt.

   1. Kona ville bli hjemme, men jeg har bestilt. Blir artig og utrolig spennde å få tips i praksis fra Rasmus. Er på Mallorca, kjørte 70.3. Veldig bra opplegg, og fantastisk løype. Ikke tvil om at hit skal vi igjen å kjøre løp. Takk for tri camp tipset.

   2. Gratulerer med et flott resultat på Mallorca! 5:43 er bra det 🙂 Hvordan syntes du selv at det gikk? Jeg ønsker også å kjøre Mallorca igjen (gjorde det i 2011). I utgangspunktet så har jeg lyst å flytte til Mallorca, men det er en annen sak.

    Kult at du bestilte plass til treningssamlingen! Du kommer ikke til å angre 🙂 Vi får håpe det er noen flere nordmenn som melder seg på 🙂

  1. Hadde et fint løp, men resultatmessig satt jeg igjen med et lite tja. 5:43 er akkurat samme tid som i Haugesund i fjor, men mener at både svømmingen og spesielt sykkeldelen er hardere her. Ut fra det jeg har prestert på trening var 32 måler på svømmingen. Men dette var første uteøkt med drakt og fysisk bank fra andre deltakere+litt bølger gjorde at jeg havnet på 35:40. Begynte å svømme i fjor, så – så aller verst er det ikke. Målet for 2014 er under 30. Syklingen åpnet jeg for hardt, urutinerte og fikk svi fra 60k og inn. Hadde en billig leiesykkel, men burde ikke bety så mye. 3t3m var litt bak det jeg hadde tenkt (2.49 i Haugesund i fjor). Begynner med temosykkel når jeg kommer hjem, står klar i boden. Men ser for meg en sesong med tilvenning. Løpingen her var egentlig positiv etter en litt tøff opplevelse de siste 30k på sykkel. Har slitt mye med krampe baksidelår, men slapp helt unna det nå. Spiste saltstickers og drakk enn blanding av fresubin/winforce og ringer, fungerte veldig bra. Løp hele løpet på aerobpuls, 148-150p, en god opplevelse uten å ta ut max, 1:50. Deg selv da, i rute for Norseman?. Enig, hus her hadde vært digg – for triatleter må jo dette stedet være i verdenstoppen. Bilistene har jo respekt for deg på to hjul til og med. Du har jo fine muligheter ifb med offshore turnusen din. Slå til og kjøp noe. Utleie er jo en mulighet +du kunne solgt vekk den kompetansen du nå begynner å få i ryggsekken:-).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s