Team Hoyt

Team Hoyt består av før Dick Hoyt og sønnen hans Rick Hoyt. Det er legender i Ironman-miljøet men det var før «min tid» så jeg hadde faktisk ikke hørt om de før mitt søskenbarn Lisa tipset meg om videoen. Takk Lisa!

Team Hoyt

Dick og Rick Hoyt aka Team Hoyt

Jeg er følelsemessig kald, og det skal mye til for å bevege meg, men jeg begynte nesten å grine av denne videoen. Den setter ting i perspektiv, og en noe jeg skal tenke på når jeg syntes konkurranser/trening/livet generelt er hardt og jeg har lyst å gi opp. Den gir absolutt ingen rom for min egen selvmedlidelhet. Sjekk ut videoen nedenfor. Du kan hoppe til 1:40 om du ønsker å komme rett til saken om Team Hoyt. De har også en hjemmeside www.teamhoyt.com

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Team Hoyt

 1. Å Team Hoyt er jo nesten ein legende innanfor Ironman og triatlonverden…
  Denne historia har vore ein del av inspirasjonen min for mange år då eg begynte så smått med triatlon og googla mykje dette og leita etter inspirasjon på Youtube.
  Fantastisk!
  Det er veldig rørande.
  Og ein tankevekkar også.
  Flinke tantebarnet ditt som tipsa deg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s