En oppdatering fra Mallorca

Nå har Jenny, min kollega Terje og jeg vært på Mallora siden lørdag. Det er utrolig deilig å være tilbake hit igjen, og jeg syntes øya er vakrere enn noen gang! Det har blitt mye sykling, litt løping og ingen svømming og jeg er rett og slett veldig fornøyd. Form, utstyr, vær, mat og ikke minst selskap kunne ikke vært bedre.

Jeg er utrolig stolt over Jenny som syklet 100 km med nesten 100 høydemeter i dag! Det er mye lengre og hardere enn hun har syklet før, så det er veldig bra! Terje er en habil syklist, og jeg er imponert over hva han presterer når vi kjører langt og hardt annenhver dag (og langt og rolig i mellom). Mer fra Mallorca kommer selvsagt senere, så i mellomtiden får dere se litt bilder derfra. Og nei, jeg skal ikke være med på IM Mallora 70.3 på lørdag, men er her kun for å trene. Det er en del triatleter rundt her nå, og på en måte så hadde jeg hatt veldig lyst til å være med, men jeg trenger den gode treningsperioden nå og er glad for at jeg kan legge inn den ene hard sykkelturen etter den andre uten å tenke på at jeg skal prestere på lørdag.

Cycling Mallorca - Triallan

Min påstand er at Mallorca er verdens beste sted å sykle. Noen som mener jeg tar feil?

Du kan sykle time etter time på fantastiske veier og alltid så ender du opp med en sandwich/is/cola på en café i en superidyllisk by, som her i Soller.Cycling Mallorca - Triallan

I motsetning til kanariøyene så er det en del nedbør på Mallorca. Derfor er det så grønt og frodig overalt.Terje Gunnestad - Cycling Mallorca

Min kollega Terje imponerer på sykkelsetet!

Jenny Hovda - Cycling Mallorca

Jenny i god stil 🙂

Cycling Mallorca - Triallan - Allan Hovda - HumanSpeed - TriNordic

Min nye sykkelbekledning fra HumanSpeed blir testet skikkelig og det er tommelen opp fra meg. Biben og sykkeltrøya er veldig behagelig og en tight og aerodynamisk passfrom 🙂

Cycling Mallorca - Valldemossa -  Triallan - Allan Hovda - HumanSpeed - TriNordic

Jeg har også fått den nye Team TriNordic «Triallan-edition» todelte triathlondrakten. 5 t, 140 km, 2000 høydemeter uten et eneste lite gnagsår. Perfekt! I lyse og freshe farger så blir den ikke så varm når sola steiker heller 🙂 I bakgrunnen kan du se vakre Valldemossa.

Cycling Mallorca - Coll De Da Bataia - Triallan

Siden Ironman Mallorca 70.3 arrangeres nå på lørdag så vrimler det av triatleter her, spesielt på Coll de sa Bataia som er sykkelløypas høyeste punkt. Det er i utgangspunktet bare en motbakke i IM Mallorca, men den er til gjengjeld rimelig lang 🙂 For de som skal være med på lørdag er det bare til å glede seg. Det er en veldig flott sykkelløype!

Cycling Mallorca - Triallan - Allan Hovda - HumanSpeed - TriNordic

Vi bor på Fonatellas rett øst for Palma by (nesten rett ved flyplassen). Det er på motsatt side av Alcudia der IM Mallorca 70.3 går av stabelen.

Cycling Mallorca - Valldemossa - Triallan - Specialized Shiv

I løpet av turen har jeg fått god kjennskap til min ny Specialized Shiv og jeg kan si at det er en fantastisk sykkel! Siden jeg har tenkt å bruke sykkelen både på Swissman og Norseman så var jeg spent på klatreegenskapene til sykkelen. Det var ingen grunn til å være bekymret for det for den klatrer som en gud! Jeg får en god sittestilling både oppover og nedover så de sveitiske alpene kan bare komme 😉

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “En oppdatering fra Mallorca

    1. Hei Stian. Tridrakten er fra det nyoppstartede merke HumanSpeed (startet av Peter Nørby, tidligere trikolleksjonsansvarlig i Craft og Rasmus Henning). Jeg vet ikke helt hvilke type tridrakter som er til salgs nå siden hjemmesiden akkurat er kommet opp og kolleksjonen ikke er lagt ut enda så ta gjerne kontakt med Peter Nørby på Peter@humanspeed.dk og forhør deg. Jeg skal også høre med han hva som er mulig å få kjøpt. Hjemmesiden til HumanSpeed er forresten: http://humanspeed.dk/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s