Ublidt møte med asfalten

Det begynte å regne i dag, skikkelig. Jeg var selvsagt ute å syklet med Shiv-en for å ordne noe og i en sving så mistet dekkene festet og jeg deiset i aslfalten og slei bortover. Jeg har ikke tryna siden jeg var på Mallorca i 2009 så jeg har egentlig sett meg for god til den slags. Ikke syklet jeg spesielt fort og ikke var svingen særlig skarp så jeg forstår nesten ikke hvordan det var mulig. Normalt sykler jeg på Veloflex Carbon/Extreme og har aldri hatt noe trøbbel med festet, men på hjulene jeg fikk var det påmontert noen dekk av typen Specialized Turbo og de har ingen mønster. Godt å vite hvilke dekk jeg IKKE skal bruke i regnvær.

Det er kjedelig å gå på tryne, men alt gikk greit med både sykkelen og meg, og vi bør absolutt være klare med uforminsket styrke til lørdag 🙂 Mats Slorfelt, som er Mr. Enervit i Skandinavia kom borti treningskameratens bakdekk på siste treningstur før et ritt i Italia og det endte med 12 ribbeinsbrudd, kragebeinsbrudd, hjernerystelse mm. Jeg var heldig 🙂

Triallan - påtryne

Noen kosmetiske skader ble det på styret og styrehendelen, men ellers ingenting på resten av sykkelen 😀 Det er tross alt det viktigste 😉

AsfalteksemDet ble sånn passe hovent etterhvert, men kommer nok til å gro fint.

CIMG6932Et lite sår på albuen, ankelen og kneet ble det, men jeg syntes jeg kom ganske godt ut av det tross alt.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Ublidt møte med asfalten

  1. Bra at det gikk såpass bra med deg, Allan, nå rett før Norseman! Lykke til forresten, jeg heier på deg! Syns jeg ikke kan være tilstede og se dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s