Bilder fra IM Haugesund 70.3

Jenny tok mange bilder under IM Haugesund og jeg tok en del bilder i forkant. Noen av de måtte jeg nesten dele med dere.

Triallan - TriNordic - Niels Brandt-Jørgensen - Ironman Haugesund 70.3

Medeier i TriNordic og TriNordicmedlem Niels Brandt-Jørgensen var på besøk hos oss, og Haugesund/Lyngholm viste seg fra sin beste side 🙂

Triallan - Ironman Haugesund

Det er umulig å ikke bli i godt humør med så flott vær på Indre Kai 🙂

Triallan - Morten Storli - HUUB Archimedes

Morten Storli kom også på besøk i helgen, og siden han stilte med en HUUB Archimedes så var han spesielt velkommen 😀 Her en i-siste-liten-svømming på kvelden før konkurransen. Jeg prøver alltid å få til en 10 – 15 min svømmetur på ettermiddagen før en konkurranse for å ha maksimal vannfølelse på startstreken. Vannet er Storavatnet ca. 800 meter før drikkestasjon nr. 2.

Triallan - IM Haugesund 70.3 - TJ Tollaksen

Sykkelen til vinner Filip Ospaly og den hjemmemekka sykkelen til renessansemannen (hans egen beskrivelse) TJ Tollakson. Det gikk ikke helt veien for TJ, og han kom i mål bare en knappt halvannet minutt før emg, men han har nok poeng til å dra til Kona så da er det ikke så farlig om det ikke gikk spesielt bra i Haugesund.

Triallan - Gudmund Snilsteit - IMHaugesund 70.3

I likhet med TJ så har Gudmund Snilsveit også en del selvlagde løsninger, men Guddis sine løsninger virker veldig mye bedre. Spesielt oppbevaringsrommet for dekk/gels mellom styrefremspringet er min favoritt. Gudmund var igjen overleggen av de norske og vist at det er ingen over eller ved siden av. Vi får se om det er noen som kan nærme seg han til neste år.

Triallan - Emil Frenningsmoen - Barnetriatlon

Dagen før vår konkurranse ble det arrangert barnetriatlon med 100 meter svømming og 1000 meter løping. Min lillebror Emil (11 år) var på sin aller første gang og kom i mål på en flott 4. plass. Det var definitivt ikke siste gang han skulle være med 🙂

Triallan - IM Haugesund barnetriatlonDen yngste utøveren var bare 8 år og svømte med svømmeringer 😀 Arrangementet var forøvrig veldig flott og jeg anbefaler at alle gir barna sine mulighet til å delta om de ønsker det.

Triallan - Ironman Haugesund 70.3

I år igjen var det mye morsomt å se på rett utenfor skiftesonen med triatleter i alle retninger og mer eller mindre suksessfulle forsøk på å gå på sykkelen.

Triallan - Dave Scott  - Gudmund Snilstveit - IM Haugesund 70.3

Dave Scott har ikke glemt svømmeteknikken og var ute av skiftesonen rett før Gudmund.

Triallan - Hans Kaald

Kjenner du igjen sykkelen? Min stefar hans har overtatt min «gamle» sykkel og var med på sin aller første skikkelige triatlon. Han hadde solid beinhinnebetennelse i forkant og var innstilt på å bryte etter syklingen, men fullførte på 6:05. Gratulerer.

Triallan - Ailin Hem

Dobbeltvillingmamma Ailin «Alltidpositiv» Hem fullførte på 6:02 og det er imponerende, spesielt med så mye tape rundt beina.

Triallan - Morten Storli

Morten hadde noe feil med ventilforlengeren og hjulet var derfor tomt for luft med en gang. Da var det bare å løpe tilbake i skiftesonen og finne noen som kunne hjelpe til å fikse det. Luftet gitt ut av dekket 2 ganger til under syklingen og han fikk 5 min tidsstraff i tillegg for å motta hjulp av tilskuere for å få pumpet opp dekket etter at han hadde brukt opp patronene. Sporty gjort å fullføre likevel!

Triallan - Ironman Haugesund 70.3

Giro selector er rett, Trek TTX er rett og drikkeflaske fra Torhans er rett, men regnjakke ødelegger for den ellers så gode aerodynamikken.

På løpingen så var været perfekt for å løpe raskt. Og å løpe raskt gjorde Richie Nicolls med den fantastiske tiden 1:08:40 som gjorde at han kom på 2. plass totalt. Godt jobba!

Triallan - Ironman Haugesund

Mange tilskuere i Haugesund 😀

Triallan - Ironman Haugesund 70.3

Triallan - Ironman Haugesund 70.3

Triallan - Ironman Haugesund 70.3

Det var mange i TriNordic UBQ/Bjørklund triadrakt i sving under årets IM Haugesund. Anne Vollstad fullførte på 5:16 og kom på 2. plass i sin klasse 🙂 Hun skal også være med på årets Norseman!

Triallan - IM Haugesund 70.3

Min svoger Paal var også med på sin første triatlon og hans kone Mariana var ivrig med heiingen!

Triallan - Trinordic

Niels var bokstavelig talt «flyging» på løpingen og kom i mål på 4:05 og en imponerende 12. plass og slo meg med 1 min i alle grener. 

Triallan - Kim Hovda Grottenberg - Ironman Haugesund 70.3

Min bror Kim debuterte også i triatlon og han fullførte på 5:00:04, som er 41 sek raskere enn det jeg fullførte min første halvdistanse på.

Triallan - Åge Saxlund - UBQ - Ironman Haugesund 70.3

Åge Saxlund, eier av UBQ, fullførte på 4:42 og 5 plass i sin klasse. Veldig bra!

Triallan - Team Hovda

Vi fikk forsynt oss av premiefatet med 1. førsteplass i M25-29, 2. plass i M30-34, og første plass i damelag. I tillegg til sølv i NM både individuelt og lag 🙂

Triallan - Hamfjord

Min onkel parkerte skøyta på kaien slik at vi hadde egen base for supportergjengen og avslappingen etterpå. Luksus!

Triallan - Jenny Hovda

Vi fikk utlevert to klistremerker og det passet jo bra siden jeg kunne ha den ene og verdens beste supporter Jenny kunne ha den andre 😀

Triallan - Ironman Haugesund 70.3

Jeg vil anbefale alle å juble skikkelig når dere kommer i mål. Det er en fantastisk prestasjon å fullføre og det er det lov å vise til hele verden 🙂 Takk til Ivar og Tone & Co for et fantastisk arrangement i år også!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Bilder fra IM Haugesund 70.3

  1. Herleg!!
    Moro å sjå fleire bilder frå Haugesund, spesielt med litt bakgrunnsinformasjon.

    La meg prøve å ramse opp: veslebror, bror, mor, bestemor, svoger, svigerfar…(manglar fortsatt nokon, trur eg) for ein sprek familie dikkøn er!!

    1. Jeg hadde et søskenbarn som var med også, men hadde ikke et godt bildet av hun. I tillegg var lillesøstera mi (som er for gammel for Ironkids men for ung til Ironman) med på Irongirls på fredagen. Vi er en stor familie så det blir lettere å rekruttere mange. Får håpe det blir et par stykker til neste år. Lobbyvirksomheten begynner hvertfall snart.

  2. Det var utrolig bra innsats av alle som var med i familien! Det er også utrolig morsomt å heie på hver og en! Lykke til på Norseman, Allan. Vi skal heie på deg masse!! 🙂 hilsen lillesøstra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s