Bilder fra Oslo Triathlon

Med skattepengene på konto så valgte jeg å gå til innkjøp av en ny linse som burde passet godt for sportsfotografier (Canon 70-200 mm F4) og dro opp til Sognsvann for å ta noen bilder og se på kjente og ukjente triatleter. Det var såpass mange trivelige folk å snakke med at jeg bare flyttet meg et par hundre meter på de fire timene Jenny, Fia og jeg var der. Objektivet var veldig bra men pga all skravlingen ble det ingen bilder av svømmingen eller syklingen, men noen løpebilder og ettermålgangbilder. SK Rye skal ha skrytt for et veldig godt arrangment, og det var utrolig mange smilende deltakere som så ut til at de faktisk koste seg skikkelig 😀 Det er det som er triatlon og det digger jeg!

IMG_7952

Jeg hadde timet det slik at jeg skulle ankomme Sognsvann akkurat tidsnok til å se vinneren løpe i mål, men Kristian Blummenfelt var så rask at han passerte akkurat når jeg kom nedenfor bommen. Gratulerer med en overlegen seier!

IMG_8010

Mette Pettersen Moe presterte som hun gjort i hele år, og løp inn til 1.plass i NM Olympisk distanse.

IMG_8027

Lotte Miller er ikke lengre up and coming men etablert seg som en triatlet på meget høyt nivå. 2 plass i NM Olympisk distanse. Er hun den nye Lisa Nordén???

IMG_8071

Kari Lingsom løp inn til en flott 3.plass i NM Olympisk distanse med en flott prestasjon. Gratulerer!

IMG_8041Øystein Grande i fint driv til en 3. plass i NM Masters 1.

IMG_8057

I motsetning til mosjonistklassen så virket det som deltakerne i triatlonserien hadde det fryktelig vondt. Arild Tveiten var et av unntakene og smilte for å bare ha 100 meter igjen til mål.

IMG_8077

Premien for de kuleste tridraktene går som vanlig til Men In Black Lycra, og Morten Storli var i storform!

IMG_8059Mari Drivdal Lie, forloveden til Lars Christian Vold var med og gjorde en strålende innsats. Det så ut som hun presset hardt, men gav det likevel mersmak Mari??

IMG_8098Unaas stilte opp med sykler til de som har litt for mye penger på kontoen.

IMG_8091Statoilkollega Jostein Raknes var i strålende form og humør.

IMG_8110Kvinnepallen minus Lotte. Mette Pettersen Moe og Kari Lingsom

IMG_8125På herrepallen var det kun juniore, og det sier at vi andre har noe å strekke oss etter. Jeg er meget imponert over nivået og syntes det er gøy at de deltar også på norsk jord!

IMG_8133Ikke akkurat juniore, men i imponerende god form likevel. Pallen i M50-59.

IMG_8141

Frank Dennis var speaker og hadde tatt på seg en passende T-skjorte for anledningen.

IMG_8145

IMG_8142

IMG_8172

Sjelden har jeg sett så mange smilende ansikter på personer som er så nær makspuls. Til og med i spurten så klarte de å smile 🙂

IMG_8163 IMG_8149

Pippa Brown kommer helt fra Sør-Afrika for å være med i Oslo Triathlon (sikkert andre grunner også, men dette var nok hovedgrunnen)

IMG_8175

Gøy å se når folk koser seg så mye ute i løypa

IMG_8182

Espen Laavåg kan det å presse seg så hardt at smilet blir erstattet med en grimas.

IMG_8211Piia gikk jeg på kickboxing med for 5 år siden, og hun var med som løper på et lag bestående av eks-kickboxere. Å være gravid er ingen hindring for å holde seg i aktivitet. Bare spør Piia eller Linda. 

IMG_8192

Mange var skikkelig slitne når de kom i mål, og det er en god ting. Da smaker colaen og kjeksen enda bedre 🙂

IMG_8228

Morgan Hovden, en annen kamerat jeg gikk på kickboxing med har også blitt hektet på triatlon. Om 1 uke drar han til København for å være med på sin aller første fulldistanse 🙂 Lykke til!

IMG_8224

Edvard er det aller ivrigste medlemmet i Morgans fanklubb


IMG_8239

Det var det eneste sykkelbildet jeg fikk tatt og jeg tok det mens jeg gikk til T-banen. Fin og aerodynamisk, men stemmen kan nok flyttes enda lengre ned og hodet senkes.

IMG_8232Mangel på temposykkel, tempohjelm og høyprofilskarbonhjul er ingen hindring for å være med på Oslo triathlon, og det burde det heller ikke være. Det var mange som syklet på terrengsykkel, hybridsykkel o.l. Denne Nishiki fra 80 – 90-tallet gjorde definitivt jobben!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

8 kommentarer til “Bilder fra Oslo Triathlon

 1. Jammen fikk du ikke et bilde av meg Allan. Det ante meg at du var ute med linsen din på Sognsvann. Jeg smilte til og med under svømmingen i fare for å møte deg, det fikk jeg svi for:-) Også knipset du meg ikke før på oppløpet. Asbjørn, nr. 1244.

  1. Svelgte du mye vann under svømmingen eller?

   Du smilte bra på oppløpet også, så det var litt kult at jeg fikk bildet av deg siden jeg tok bilder av tilfeldige personer jeg ikke kjente igjen. Gratulerer med vel gjennomført konkurranse!

   1. Jeg svømte så ræva at jeg må ha en unnskyldning – da er jo vannsvelging en god en. Dårlig aero-posisjon i vannet kan man si. Fikk virkelig bekreftet at svømmetrening er ferskvare. Trodde at 4 økter i vannet siden Mallorca skulle gi meg litt raskere tid pr 100 en Mallorca – he he sånn gikk det ikke! De andre to delene var ok. Noen uker rolig alternativ trim. Så begynner Lie regimet. Gleder meg.

   2. Svømming er definitivt ferskvare. Det merker jeg veldig godt siden jeg jobber den skiftordningen der jeg kan svømme mye i perioder og må gå minimum 14 dager uten svømming hver 6 uke. Det er utrolig stor forskjell fra rett før jeg drar på jobb til rett etter, selv med omfattende bruk av Stretch-cords.

    Lykke til med Lie-regimenet! Det tror jeg blir veldig bra 🙂

 2. Jaggu klarte jeg å være med i din bildeserie. Jeg er mannen på alle fire som ser ut som han ber til høyere makter 🙂 Mitt første Triathlon, men neppe mitt siste!

  1. Hei Ronnie! Du gav alt og det er veldig bra 😀 Det gir er meget tilfredsstillende følelse i etterkant og du bør være veldig fornøyd med egen innsats. Det er Tønsberg by triathlon neste helg så absolutt mulighet å være med på flere konkurranser før sesongen er over 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s