Påmeldt loddtrekningen til Norseman 2014

I dag kl. 23:59 er siste sjanse til å melde deg på loddtrekningen til Norseman 2014. Har du meldt deg på? Hvis ikke kan du gjøre det her.

I dag meldte jeg meg på men jeg var i tvil om jeg skulle gjøre det. Norseman går 2. august som er første lørdagen etter jeg kommer hjem fra 2 uker på nattskift som definitivt ikke en ideel oppladning til konkurransen. Dessuten så er Ironman Hawaii det O store hovedmålet for sesongen og hvis jeg går i «kjeller’n» på Norseman så kan det ødelegge den kritiske treningsperioden i resten av august.

Norseman er kanskje «the ultimate triathlon on the planet» som de selv sier og sjansen til å delta igjen klarte jeg ikke å gi fra meg. Årets Norseman var en fantastisk opplevelse som jeg håper jeg får igjen. Dessuten så var jeg rimelig pigg kort tid etter konkurransen og har derfor tro på at jeg får kommet raskt tilbake til treningsregimet igjen i etterkant 🙂

Norseman finish - Triallan - Allan Hovda

Klarer jeg å forsvare årets podiumplassering til neste år?? Jeg skal hvertfall prøve 😉 Foto: Thomas Dahlslett

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Påmeldt loddtrekningen til Norseman 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s