Skihelg på Rena

Foruten om svømming, sykling og løping så er ski kanskje den aller beste sporten triatleter kan gjøre for å bli bedre i triatlon. Det bygger kondisjon og styrke, og potensielt VO2-maks om teknikken er god. Derfor er det ingen grunn til å ikke bruke det flotte vinterføret til å gå på ski om du liker det.

Problemet er opplagt da det ikke har vært skiføre i Oslo denne sesongen. Siden jeg hadde invitert den danske triatleten Niels Brandt-Jørgensen (topp age-grouper og tidligere ansatt i TriNordic) til skihelg i Oslo så måtte jeg komme opp med en plan B da skiføret uteble. Heldigvis har jeg en far, stemor og to yngre søsken som bor på Skramstadsætra (første drikkestasjon på Birken) der skiforholdene var gode slik at det bare var å hive seg i en leiebil å dra oppover til Rena på fredagen. Været ble fantastisk og vi fikk gått mye på ski 🙂

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan Hovda

Niels har hatt supre resultater som triatlet med 8:55 på fjorårets Ironman Hawaii, men han har kun gått på ski en gang i sitt liv og med et startnummer til Vasaloppet i år, så har han definitivt en jobb å gjøre! Manglende erfaring til tross så imponerte han hvertfall meg med farten han holdt på stakingen. 

Jenny og jeg kan melde om gode forhold og topp stemning i sporet 🙂 

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaMin lillebor Emil i front og sikkert den eneste av oss med godkjent skiteknikk

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaPå tur med geiter 😀

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaFlott duo!

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaFantastisk utsikt å stå opp til 😀

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaSom fisk på land 🙂 Triatleter i skisporet :p

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan Hovda Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan Hovda Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaObligatorisk vaffel med brunost. Vi tok med hjemmelagd pæresyltetøy som passet perfekt som tillegg til brunosten 🙂

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s