Skihelg på Rena

Foruten om svømming, sykling og løping så er ski kanskje den aller beste sporten triatleter kan gjøre for å bli bedre i triatlon. Det bygger kondisjon og styrke, og potensielt VO2-maks om teknikken er god. Derfor er det ingen grunn til å ikke bruke det flotte vinterføret til å gå på ski om du liker det.

Problemet er opplagt da det ikke har vært skiføre i Oslo denne sesongen. Siden jeg hadde invitert den danske triatleten Niels Brandt-Jørgensen (topp age-grouper og tidligere ansatt i TriNordic) til skihelg i Oslo så måtte jeg komme opp med en plan B da skiføret uteble. Heldigvis har jeg en far, stemor og to yngre søsken som bor på Skramstadsætra (første drikkestasjon på Birken) der skiforholdene var gode slik at det bare var å hive seg i en leiebil å dra oppover til Rena på fredagen. Været ble fantastisk og vi fikk gått mye på ski 🙂

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan Hovda

Niels har hatt supre resultater som triatlet med 8:55 på fjorårets Ironman Hawaii, men han har kun gått på ski en gang i sitt liv og med et startnummer til Vasaloppet i år, så har han definitivt en jobb å gjøre! Manglende erfaring til tross så imponerte han hvertfall meg med farten han holdt på stakingen. 

Jenny og jeg kan melde om gode forhold og topp stemning i sporet 🙂 

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaMin lillebor Emil i front og sikkert den eneste av oss med godkjent skiteknikk

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaPå tur med geiter 😀

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaFlott duo!

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaFantastisk utsikt å stå opp til 😀

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaSom fisk på land 🙂 Triatleter i skisporet :p

Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan Hovda Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan Hovda Triallan - Skitur - Rena - Skramstadsætra - Allan HovdaObligatorisk vaffel med brunost. Vi tok med hjemmelagd pæresyltetøy som passet perfekt som tillegg til brunosten 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s