Svømmeløypa og sykkel testet :)

Etter en overraskende god natt søvn så klarte jeg å komme meg opp før frokost for å prøve svømmeløypa. Mest av alt var jeg spent på svømmeformen siden det er 17 dager siden jeg var i vannet sist.

20140509-142959.jpg
det gikk over forventning og jeg svømte løypa helt alene på 27:36 med komfortabel intensitet. Noen av dere ser kanskje at løypa bare er 1.77 km men det skyldes at jeg startet og stoppet klokka etter/før løpingen i vannet. 1900 meter er nok derfor rimelig korrekt

20140509-143336.jpg
Sykkelen er montert og testet og den føles utrolig tight. Det kjennes godt ut å være tilbake på den og jeg tror den presterer 100 % i morgen 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Svømmeløypa og sykkel testet :)

  1. Håper du får en fin opplevelse i morgen og får til den målsettingen du har lagt opp til. Blir spennende å følge deg, og ikke minst lese din opplevelse etter endt dyst :-)))

  2. Hei Allan, Jeg ser du har en Garmin 910xt. Har nettopp skaffet meg en selv og er storfornøyd. Men jeg lurer på hvordan DU gjør det med pulsbeltet under IM-konkurranser. Tar du det på i T1 eller har du det på deg under våtdrakten?

    1. Hei Christoffer. 910XT er fortsatt triatlonklokka med stor T 🙂 Pulsbelte har jeg på under tritoppen og våtdrakten når jeg svømmer, og tar ikke av meg før jeg er kommet over målstreken. Du får ikke pulsdata under svømmingen, men den finner greit beltet når du kommer opp syklingen. På den måten så slipper du å bruke tid på å ta på deg beltet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s