Specialized Concept Store Oslo åpner i dag!

Nå er det ingen hemmelighet at Specialized er min sponsor på sykkel, sykkelutstyr og sykkeltøy, og det er en sponsoravtale jeg er veldig fornøyd med og stolt av. Min Specialized Shiv er fantastisk og hele utstyrslinjen fra sko og hjelmer til bekledning og sykkelpumper er topp kvalitet. Kjøper du noe det står S-Works på så skal det ikke være mulig å bli skuffet!

Derfor er det moro å kunne dele at Norges aller første Specialized Concept Store åpner i dag kl. 16:00. Stedet er Lysaker Torg 15 og det er en 450 kvm ”godtebutikk” for oss sykkelentusiaster. Hadde jeg ikke vært på vei til Mallorca skulle jeg selvsagt ha vært med på åpningsfesten, men du kan jo ta turen innom likevel. Jeg gleder meg til å ta turen innom når jeg kommer hjem!

 Blomsterbedet utenfor 😀

Specialized Concept Store OsloLysaker Torg 15, sentralt plassert langs «Tour de finance»

 

Min Specialized Shiv

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s