Ny triatlonkonkurranse i Haugesund!

At Haugesund kan arrangere triatlonkonkurranser er det ingen tvil om. Ironman 70.3 Haugesund er Norges største triatlonkonkurranse og en folkefest uten like.

31.august i år så er det duket for en ny triatlonkonkurranse og en ny folkefest i Haugesund. Distansen er betydelig kortere med 750 meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping, men det gjør det ikke mindre moro for det. Det arrangeres barnetriatlon (4 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 12 år), Ungdomsmesterskap (13 – 16 år) og et folketriatlon for alle fra 17 – 90 år. Konkurransen har samme svømmeløype og skiftesone som IM 70.3 Haugesund, syklingen foregår på lukkede veier og løpingen i variert skogsterreng på grusveier. Uttrykket «moro for hele familien» har aldri passet bedre, så fyll bilen med mann/kone, barn og sykler, og ta turen til Haugesund den siste helgen i august.

Påmeldingen åpnet i går og med det tempoet triatlonkonkurranser selges ut så er det ingenting å vente på. Les mer om Haugesund Triatlon, program, løyper og påmelding på www.htri.no. Som vanlig er det et stort behov for frivillige så om du er i området den helgen og ønsker å hjelpe til så tas det i mot med stor takk. Les mer om det her.

Triallan - Ironman 70.3 Haugesund - IronkidsDette er yngste deltaker i Ironkids før IM 70.3 Haugesund i fjor. I Haugesund Triatlon har barn og unge et større fokus med svømming, sykling og løping fra deltakere ned mot 4 år 🙂 De skal tidlig krøkes 😀

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “Ny triatlonkonkurranse i Haugesund!

  1. Herlig når idrettsgleden spirer hos barna. Se mestringsfølelsen på jenta i bildet!! 🙂 Få med hele familien!!
    Var forresten en utrolig flott kar som applauderer i bakgrunnen ogsp 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s