Ny triatlonkonkurranse i Haugesund!

At Haugesund kan arrangere triatlonkonkurranser er det ingen tvil om. Ironman 70.3 Haugesund er Norges største triatlonkonkurranse og en folkefest uten like.

31.august i år så er det duket for en ny triatlonkonkurranse og en ny folkefest i Haugesund. Distansen er betydelig kortere med 750 meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping, men det gjør det ikke mindre moro for det. Det arrangeres barnetriatlon (4 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 12 år), Ungdomsmesterskap (13 – 16 år) og et folketriatlon for alle fra 17 – 90 år. Konkurransen har samme svømmeløype og skiftesone som IM 70.3 Haugesund, syklingen foregår på lukkede veier og løpingen i variert skogsterreng på grusveier. Uttrykket «moro for hele familien» har aldri passet bedre, så fyll bilen med mann/kone, barn og sykler, og ta turen til Haugesund den siste helgen i august.

Påmeldingen åpnet i går og med det tempoet triatlonkonkurranser selges ut så er det ingenting å vente på. Les mer om Haugesund Triatlon, program, løyper og påmelding på www.htri.no. Som vanlig er det et stort behov for frivillige så om du er i området den helgen og ønsker å hjelpe til så tas det i mot med stor takk. Les mer om det her.

Triallan - Ironman 70.3 Haugesund - IronkidsDette er yngste deltaker i Ironkids før IM 70.3 Haugesund i fjor. I Haugesund Triatlon har barn og unge et større fokus med svømming, sykling og løping fra deltakere ned mot 4 år 🙂 De skal tidlig krøkes 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Ny triatlonkonkurranse i Haugesund!

  1. Herlig når idrettsgleden spirer hos barna. Se mestringsfølelsen på jenta i bildet!! 🙂 Få med hele familien!!
    Var forresten en utrolig flott kar som applauderer i bakgrunnen ogsp 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s