Gratulerer til Kristian BLU og Gustav Iden

I går gikk avslutningen på ITU World Championship for menn elite av stabelen i Edmonton Canada. Med kun en nordmann, Kristian Blummenfelt, som nesten hele sesongen har vært ute med en skade i vristen, så var ikke oddsen den beste for norsk dominans.

Dårlig odds til tross så var vi vitne til norsk dominans og fantastisk underholdene triatlon! Det endte riktignok opp med en 33. plass totalt og 2:55 bak vinneren Alistair Brownlee, men Kristian klarte å pulverisere hovedfeltet på syklingen sammen med Alistair Brownlee og Reinaldo Colucci og komme aller først ut av T2! Å kunne hamle opp med de beste løperne etter en skadefyllt sesong var uansett utopi, så da var det like greit å satse alt og markere at han blir en triatlet som er med å kjempe i toppen fremover. Utrolig rått og stor gåsehudfaktor!

I tillegg er det inspirerende å se hvor godt det er mulig å holde løpeformen uten å ha mulighet til å løpe. Alternativ trening som aquajogging kombinert med svømming og sykling har tydelig vist seg å fungere meget bra!

Her ser du høydepunktene fra gårsdagens konkurranse 🙂

En annen som fortjener de største gratulasjoner er Gustav Iden med 8. plass i junior VM! Fantastisk moro og veldig inspirerende:D

 

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s