Påmeldt Norseman 2015 :)

I dag ble registreringen til Norseman 2015 åpnet, og mange har allerede med skrekkblandet fryd tatt et lodd i årets mest spennende lotteri. Det har jeg også 😀

Årets Norseman var min sterkeste prestasjon hittil der jeg leverte en solid sykkelprestasjon etterfulgt av en «over-evne»-løpsetappe. Det var en den konkurransen alle triatleter drømmer om å oppleve, der alt fungerte 100 % og jeg kunne nå toppen av Gaustadtoppen i en euforisk tilstand der jeg aldri har følt meg bedre. Den opplevelsen ønsker jeg å jakte på igjen til neste år.

Å si med den største selvsikkerhet at jeg skal vinne neste års Norseman kan jeg ikke gjøre. Ikke vet jeg hvem andre som stiller eller hvor godt forbredt de er på startstreken. Selv håper jeg å se både Macca og Henrik Oftedal på ferja i Eidfjord 1.august, og jeg skal gjøre alt i min makt for å finne tidenes form da. Det er en oppgave jeg ser frem til med stor motivasjon og entusiasme!

Til alle dere som har tatt et lodd i trekningen ønsker jeg det største lykke til. Og til dere som vurderer om dere skal ta et lodd så vil jeg si; bare gjør det! Håper vi sees i Eidfjord i slutten av juli 🙂

Et slik øyeblikk kan aldri gjennskapes, men jeg både håper og tror at jeg kan skape et nytt øyeblikk som er minst like episk og uforglemmelig som dette. Foto: Thomas Dahlslett

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s