Fikk du ikke plass på Norseman? Fortvil ikke!

Det var nok mange som hadde en blåmandag etter å ha fått negativt svar på årets Norseman-lotteri. Det er utrolig kjipt å ikke få være med, og det er lite som kan gjøres for å oppmuntre når eposten fra Norseman var «feil».

Til dere som ikke fikk plass så vil jeg si; fortvil ikke! Jeg skal ikke komme trøstende med ord som at Norseman er overvurdert eller lignende, for det er det ikke. Det jeg skal si er at alternativene til Norseman er veldig gode, og det er faktisk svært mange konkurranser som kan gi en like god opplevelse som Norseman. Dessuten så vil de gjøre at du er bedre rustet når du endelig får din plass på en av verdens mest spektakulære triatlonkonkurranser.

Personlig så kan jeg ikke få anbefalt Swissman nok, selv om jeg gikk på en aldri så liten smell i de sveitiske alpene. Les min race report her, og reiserapport her. Påmeldingsfristen for det lotteriet går ut i dag ved midnatt.

Swissman var minst like hard som Norseman, etter min mening, så hvis du er ute etter en tøff triatlon så må Swissman stå på din «bucket-list»

En annen meget spennende konkurranse som jeg vet at Morten Hornnes og Even Hjartholm har deltatt på er Oravaman i Slovakia. Påmeldingen åpner lørdag med mulighet for tidlig-registrering i dag. Se den ultrakule videoen nedenfor:

 

Det året jeg ikke fikk plass på Norseman så gikk jeg for Challenge København (nå Ironman) og det gav meg mitt «gjennombrudd» i triatlon 🙂 Det viste også at jeg var god nok for eliteseeding 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Fikk du ikke plass på Norseman? Fortvil ikke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s