Hallo Macca! – Thanyapura here I come

Min ”karriere” som profesjonell triatlet starter hardt og brutalt. I den forstand en uke til treningsresorten Thanyapura i Phuket, Thailand. kan kalles hardt og brutalt.

Privilegert er riktig ord å bruke. Apollo tok kontakt og spurte om jeg ville bli med til Thanyapura for å teste treningsanlegget, noe jeg naturlig nok var ute av stand til å avstå, spesielt siden den nye jobben min er fleksibel (i motsetning til den gamle der etter planen skulle ha jobbet).

Se Thanyapura presentert av administrerende direktør Chris «Macca» McCormack. Triatleter er utvilsomt en av fokusgruppene og om videoen holder det den lover så er Thanyapura triatleters våte drøm.

tp-aerialshot-large1 Thanyapura Pool_0 549536_423158841055269_1210102897_n 835768-130906-thanyapura-sport-hotel th-chris1

Sjefen sjøl, Chris «Macca» McCormack

Det blir bare 6 dager i Thailand og på de dagene så skal det trenes, vurderes og i tillegg til å delta på Challenge Phuket, som jeg ser for meg er en av verdens vakreste halvdistanser. Derfor tror jeg det blir hektiske men utrolig morsomme dager 😀

Mine ambisjoner for konkurransen er unormalt lave fordi sesongen akkurat har startet for min del og mulighetene til akklimatisering er små. Det er uansett ikke så farlig fordi jeg er der kun for opplevelsens skyld. Det er ikke mulig å toppe formen til hver konkurranse, og spesielt en som er så tett etter sesongpause. Dessuten er det kult å kjøre en konkurranse kun for konkurransegledens skyld 😀 Thanyapura here I come!

P.S. Om jeg treffer Macca så skal jeg selvsagt gi han beskjed om at han må stille i Eidfjord 1.august.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Hallo Macca! – Thanyapura here I come

    1. Hei Adrian. Takk for bildet! Det var kult, men jeg må innrømme at jeg begynte å bli litt påvirket av varmen og belastningen da. Tipper det var ved 80 km.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s