Osprey Transporter – Superlett og praktisk transportbag

Min sponsor Osprey har mye spennende som enten er kommet eller kommer for 2015 sesongen. Løpssekken Osprey Rev 6, som jeg brukte når jeg vant Norseman, kommer til butikkene rundt desse tider sammen med mange andre nylanseringer. En serie med transportbagger eller duffelbager er også en av nylanseringene som jeg har vært veldig entusiastisk over. De har fått det passende navnet Osprey Transporter.

De «klassiske» duffelbaggene fra North Face kjenner nok alle til, og de har vært en stor salgsuksess. Så hva gjør Osprey sine transportbagger bedre?? Kort fortalt så er det alt. De veier under 2/3-deler av en Northface bag i tilsvarende størrelser. Bæresystemet er faktisk så bra og behagelig at det kan brukes til å være litt vekt, og de har en padding i bunn og mot ryggen som også bedrer bærekomforten. De har flere praktiske lommer på innsiden og utsiden. For å gjøre det lettere å pakke ting og ikke minst finne ting så er baggene knall grønne på innsiden og har tilstrekkelig struktur til å stå av seg sel. Med kun sorte boksershortser, løpesokker og mye annet sort treningstøy så var det vanskelig å finne ting i min sorte NorthFace duffelbag. Som bonus så kan de pakkes i seg selv noe som er praktisk med tanke på lagring. Når i tillegg prisen er tilsvarende som duffelbagene så er valget en såkalt No-Brainer 🙂 Hvilke størrelse du går for er selvsagt avhengig av behov med både 65 liter og 95 liter bruker jeg ukentlig. Osprey Transporter kan kjøpes på din lokale Osprey forhandler eller f.eks. på www.fjellsport.no. Best utvalg i fysisk butikk finner du på sportsnett, som nå også passende nok har salg på sekker 🙂

  • 40 liter – 700 kr – vekt: 770 g (oppgitt)
  • 65 liter – 800 kr – vekt: 858 g (veid av meg)
  • 95 liter – 900 kr – vekt: 1026 g (veid av meg)
  • 65 liter – 800 kr – vekt: 1208 g (veid av meg)

Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-8 Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-9 Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-12Med bæresystemet så er faktisk baggen god å ha på ryggen selv med litt vekt i.

Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-11Praktisk lomme på siden

Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-2 Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-3 Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-4Sort utenpå men lysegrønn på innsiden. Det er veldig mye mer praktisk enn sort hvis du skal finne noe i mørke omgivelser. At den står av seg selv er også veldig praktisk.

Osprey Transporter 65 95 Triallan lightweight duffel bag-6Lomme på innsiden også.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s