Samarbeid med Sport1 Storgata

Nytt år gir nye muligheter, og for min del så blir det mange spennende endringer dette året. Jeg er så heldig å få et samarbeid med Sport1 Storgata 😀

Sport1 Storgata er Sport1 kjeden sin «flagship store», og en av Norges aller største og flotteste sportsbutikker. De satser seriøst på løping (i motsetning til de som bare liker å gjøre hverdagslige ting i sporty antrekk) og har tilknyttet seg gode løpere for å øke denne kompetansen og styrke profilen. Enda viktigere for oss triatleter er at Sport1 Storgata også har ambisjoner om å bli Norges råeste triatlonbutikk! Den største triatlonavdelingen med de beste produktene og ansatte med høy kompetanse på triatlon. Espen, som er butikkens triatlonansvarlig, er selv en aktiv triatlet, og butikksjef Ida deltok på Oslo triathlon i fjor.Sport 1 Storgata 01Sport 1 Storgata 02Sport 1 Storgata 03 Sport 1 Storgata 04

Det er med stor glede og stolthet at jeg går inn i Sport1 Storgata-laget for å gjøre deres satsing på triatlon enda bedre, og det er et samarbeid som skal komme triatleter i Oslo-regionen til gode. Sammen skal vi gjøre mye morsomt fremover så det er bare til å følge med 🙂 Blant annet kan jeg røpe at Sport1 Storgata blir sponsor av Oslo Triathlon, Ecotrail Oslo og Styrkeprøven så det satses utvilsomt på utholdenhetsutøvere!
Allan Hovda _ Mallorca - Sport1-6 Allan Hovda _ Mallorca - Sport1-9

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s