Perfekt dag på Sentrumsløpet :D

Det startet faktisk med litt hagling under oppvarmingen men med halvskyet, sol og relativt kjølig var det perfekte forhold for å prestere under Sentrumsløpet. Det var rett og slett en super dag, med topp stemning og mange heiarop underveis 🙂

Prestasjonsmessig var det svakt fra min side, men jeg hang på Lars Petter Stormo i ca. 2 km, før jeg forsto at kroppen ikke var på lag og måtte slippe. Da var jeg heller ikke motivert til å gå i kjelleren for å presse en kropp som nok ikke var 100 %. Om det skyldes litt for hard trening litt for tett på konkurransen eller noe sykdom (Jonas har vært lettere forkjølet den siste uken) vet jeg ikke, men det gjorde at jeg kjørte konkurransen litt på halvt gir og bare hadde det moro. Jeg skulle selvsagt gjerne ha vært skarpere formessig, men når jeg ikke var det så tar jeg ikke på vei av den grunn. En flott dag var det uansett 😀 Gratulerer til Lars Petter for en super tid og mange andre med sterke prestasjoner.

Allan Hovda - Sentrumsløpet 2016

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s