50 % rabatt på første bestilling på Fjordbox med koden «triallan»

Tidligere skrev jeg om mitt samarbeid med Fjordbox, som er idrettsutstøvernes svar på Adams matkasse. De leverer sunn mat og naturlig mat som kommer i postkassen en gang per mnd.

De har supre müsliblandinger, havregrøtblandinger og knekkebrødblandinger som har riktig næringsinnhold og som kan lages i en fei. Tidsklemma er ikke lenger en unnskyldning for å ikke spise sunt!

Om dette virker interessant så kan jeg glede dere med at om dere bruker koden triallan så får dere 50 % på første bestilling. Selv har jeg abonnerer jeg på en Basic-box til 499 kr/mnd og bestiller i tillegg par ekstra poser med Crispy knekkebrød med urter og Himalayasalt og soltørket tomat og basilikum.

fjordbox_allan Fjordbox - basicbox

zmuesli superaots_500g_berry-720x720 zmuesli_jordbaer_cashewnotter-720x720

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “50 % rabatt på første bestilling på Fjordbox med koden «triallan»

  1. Hei. Jeg sier tusen takk for din tilbakemelding. Er det forresten noe spesielt med bloggen min du liker?

   Jeg på ingen måte hensik å bedrive skjult markedsføring og har hele tiden vært tydelig på hvem jeg samarbeider med når jeg omtaler produkter. Var det uklart at jeg har et samarbeid med Fjordbox, og at omtalene derfor ikke er av redaksjonell karakter?

   Som nevnt så har jeg fra bloggens start alltid vært tydelig på hvem jeg samarbeider med, slik at mine lesere kan ta det med i vurderingen når det leser vurderinger og omtaler.

   Gi gjerne beskjed i hvilke tilfeller du syntes dette var uklart så kan jeg se på hvordan dette kan markeres tydligere.

   Mvh
   Allan

 1. Vel, jeg liker at du gir råd som er både konkrete og praktiske. Det er moro å lese løpsrapportene dine, og du formidler en sunn glede ved å drive med idretten! Så det håper jeg du fortsetter med.

  Når det gjelder innlegg som omfattes av markedsføringsloven, så skal hvert innlegg merkes tydelig med at det inneholder reklame. Når du for eksempel skriver om Hoka-sko, eller sykkel fra Boardman, så er det ikke umiddelbart lett å se om dette er noe du har fått støtte til, eller investert i selv. Hvis du har blitt sponset med noe av dette, hvem er sponsoren? Hoka, Boardman eller Sport1? Ingen av dem står listet på oversikten din over samarbeidspartnere. Det gjør forøvrig heller ikke Fjordbox.

  Så vidt jeg kan se er heller ingen av Instagram-bildene dine merket med at de inneholder reklame. Så her har du litt potensiale for forbedring. Se blant annet punkt 2.3, 4.2 og 4.3 i lenken i min forrige kommentar. Ønsker deg ellers lykke til videre i sesongen!

  1. Hei.

   Jeg takker for dine tilbakemeldinger. Jeg skriver alltid hvem som er mine samarbeidspartnere i begynnelsen på blogginnlegg der jeg nevner produkter fra de. At de ikke står i oversikten over samarbeidspartnere skyldes kun et teknisk ettersplep. Det er nå rettet under samarbeidspartnere og lagt inn på bloggens fremside med oversikt over samarbeidspartnere. Når det gjelder sponsorene på siden av bloggen så er de fortsatt ikke oppdatert, men det er pga tekniske vanskeligheter (har ikke lagd siden selv, og venter tilbakemelding fra han som har laget siden).

   Når jeg har skrevet om Boardman så har jeg tydelig skrevet at jeg har et samarbeid med de og er en Boardman-ambassadør, det samme med Sport1. Hoka har jeg ikke et samarbeid med og skoene har jeg kjøpt.

   Min hensikt (sammen med de fleste idrettsutøvere) er å fremme sine samarbeidspartnere/sponsore, og ikke skjule de. Derfor prøver jeg så godt jeg kan å tydeliggjøre dette.

   Men si meg, du jobber ikke tilfeldigvis i Forbrukerombudet? Det virket som du har ganske god kontroll på dette.

   Mvh
   Allan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s