En ny supermorsom tricamp!

På søndag arrangerte «MultisportChristine» og jeg en ny tricamp der alt foregikk i Elixia Bjørvikas flotte lokaler. Tricampen vi arrangerte i fjor sommer var en så stor suksess at vi ønsket å arrangere en til, men da i et mindre omfattende format. En hel helg ble erstattet med en hel søndag.

Det ble en veldig morsom tricamp med godt treningsutbytte og faglig utbytte. Dagen begynte med en 2 timer lang halvhard intervalløkt med meg, før vi gikk igjennom styrketrening for triatleter, hadde en time med yoga/mobilitet, og litt triatlontreningsteori og svømmeteori. Dagen ble avsluttet med en hinsides hard kortintervall løpeøkt som jeg aldri hadde kommet meg igjennom om det ikke hadde vært for energien og motivasjonen jeg fikk fra de andre deltakerne (i tillegg at når du står som intruktør foran alle så bidrar det gjerne ikke på deres egen motivasjon til å gi alt hvis intruktøren kaster inn håndkle).

Tilbakemeldingene vi har fått har vært rørende gode, og forbedringsforslagene har blitt tatt i mot med den største takknemlighet. Jepp, vi kommer nok til å arrangere en ny tricamp, og ja, den kommer til å bli enda bedre!

Tusen takk til alle deltakerne som var utrolig energiske, positive og lærevillige. Jeg håper virkelig jeg får holde camp for dere igjen. Også en stor takk til tricampens sponsorer Adrena, Polar og Baker Hansen som bidrar til at vi kan holde en heldags triatloncamp inkludert mat og et par av verdens råeste løpesokker (Compressport Pro Racing ultralight 12g) til prisen på en P.T. time. Takk også til Elixia Bjørvika for leie av lokalene.

Jeg har fått noen spørsmål om jeg ikke han holde en tricamp andre steder i landet, og på det er svaret ja. Ta kontakt med din lokale triatlonklubb og hør om det er interesse for at jeg kommer å holder en tilsvarende tricamp hos dere. Kontakt meg på allan@trilab.no eller mld på FB for pris/tilgjengelighet.

tricamp-januar-2017-triallan-2
Det var fantastisk morsomt å være spinning insturktør for aller første gang foran 40 toppmotiverte triatleter 🙂
tricamp-jan-17-christine-lampe-02
Jeg prøvde så godt jeg kunne å dele mine beste tips underveis, men pga en særdeles dårlig natt med 4 timer søvn (Jonas våknet veeeeldig tidlig) så var pulsen min jevnt i sone 4 og det ble vanskeligere å snakke underveis 😉
tricamp-januar-2017-triallan-3
Nina Tveten viser sin nye superaeroposisjon mens vi andre spinner ute økten med en Baker Hansen müslibar for å lade opp til neste økt så raskt som mulig.
tricamp-januar-2017-triallan-4
Et lite stykke wienerbrød fra Baker Hansen passet også perfekt etter en tøff spinningøkt før vi skulle ha styrketrening og den skikkelige lunsjen bestående av grovt brød og sunt pålegg.
tricamp-januar-2017-triallan-5
Christine Lampe er nyutdannet PT og triatlet. Det kommer godt med for å snakke om styrketrening for triatleter.
tricamp-januar-2017-triallan-9
En av basisøvelsene vi anbefaler
tricamp-januar-2017-triallan-6
En konsentrert gjeng 🙂

tricamp-januar-2017-triallan-10Mobilitet? Jepp, det trenger vi

tricamp-januar-2017-triallan-15
En veldig morsom (og ikke minst utfordrende) funksjonell og dynamisk øvelse som er veldig nyttig for oss triatleter vist av PT Daryll.
tricamp-jan-17-christine-lampe
Tredemølleøkten fra helvete – Signatur: Christine Lampe
polar-lopsintervallokt-fra-helvete-multisportchristine
Vi måtte dele oss i to pga løpemøllekapasitet og jeg var instruktør for tredemøllene nede. Økten hadde jeg aldri kjørt før og tippet at 19 km/t burde være en ok fart for meg. Det ble over 16 min i sone 4 og nesten 12 min i sone 5 og det var sekunder fra at jeg kastet opp eller besvimte. Godt det var dagens siste økt!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s