Ny norsk rekord i morgen? – klar for Challenge Venezia

I morgen kl. 06:30 går startskuddet fra en unike og historiske byen Venezia. Da skal vi svømme 3,8 km til fastlandet, sykle 180 km i raserfart og løpe parken Parco San Giuliano på kryss og tvers til vi har løpt 42195 meter.

Målet er norsk rekord på fulldistanse, som Gudmund Snilstveit fortsatt har med tiden 8:26:20, og forhåpentligvis blir den slått i morgen. Challenge Venezia er utvilsomt en svært rask løype og potensiale er absolutt til stedet. Lars Christian Vold er i toppform og har samme målsetning som meg, men min største konkurrent er nok varmen, som heldigvis er gått ned fra meldte 27 grader til «bare» 24, så føles det for en uakklimatisert norsk vårkropp rett og slett grisevarmt ut.

55 min svøm, 4:25 min sykling og 3 t løp + 5 min totalt T1/2. Det er planen 😀 Løpet hjemmeside er her: http://challengevenice.com, så får vi håpe de har brukbar live tracking de har.

Mr.Boardman, Jonas og jeg er skikkelig klare og gleder oss stort årets første konkurranse 😀
AG verdensmester Hans Christian Tungesvik er også med og startert samtidig som oss i klassen PRO. Klarer jeg å snike meg såpass ubemerket innpå de som under race briefingen og ta rota på de til slutt?? 😉 Det finner vi ut i morgen!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s