Nytt år nye eventyr – påmeldt Patagonman

Igjennom Patagonman sin sponsor Merrell får jeg dekket deler av mine kostnader ifm konkurransen.

Nå har det ikke blitt 2018 riktig enda, men vi pleier å planlegge året i god tid og de store planene for det nye året er allerede lagt.

At det blir Norseman og et nytt forsøk på ny norske IM-rekord på en flat løype er ingen stor nyhet eller overraskelse. Jeg ønsker å prestere på et høyere sportslig nivå og der er Norseman og en flat IM-løype gode arenaer for å teste meg.

Det er ikke kun den rent sportslige og prestasjonsmessige som er grunnlaget til hvorfor jeg holder på med triatlon. En annen grunn, og en kanskje enda viktigere grunn, er selve opplevelsen. Opplevelsen av å presse kroppen til det ytterste i unike omgivelser. Lofoten Triathlon er nettopp en god arena for å få de unike omgivelsene.

En annen konkurranse som også fristet av den grunnen var Patagonias svar på Norseman, Patagonman. Etter å ha kommet fra en fantastisk tur til Ecuador og Galapagos i oktober i år, så var det opplagt at Sør-Amerika var et sted som virkelig er verdt å utforske. Etter å ha fått noen påminnelser om hvor kort livet kan være så ble svaret opplagt. Muligheten til å delta i en Xtri would tour-konkurranse i Chiles fantastiske landskap, den var for unik til å la gå ifra meg. 9.desember 2018 står jeg på startstreken til Patagonman!

Konkurransens lotteri er åpent for påmelding nå, og jeg har en god følelse på at oddsen for å få plass er en del bedre enn Norseman 😀 Sjekk gjerne ut konkurransen på deres hjemmeside www.patagonman.com

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Nytt år nye eventyr – påmeldt Patagonman

  1. Du burde opplyse om at det er en av konkurransen sine sponsorer som betaler for hele turen din (reise, opphold og startkontingent)…

    1. Hei. Hvor har du fått informasjon om at jeg får hele turen betalt? Det hadde vært flott, men det får jeg ikke. Det du har rett i er at jeg får dekket deler av kostnadene ifm med konkurransen dekket av Merrell, og at jeg ikke betaler startkontigent. Dette er nå lagt inn i blogginnlegget.

      1. Jeg må bli bedre på å forhandle forstår jeg 😉 kan vel bare være Vold eller Stormo som har fått en bedre tilbud tipper jeg. Jeg forsøkte selvsagt å få dekket alt, så jeg må jobbe litt hardere med det neste gang tydeligvis

  2. Hei Allan! Digger bloggen din, lykke til med et spennende år! Et annet spørsmål; Jeg skal gjøre min første fulle Ironman neste år (Kalmar), gjorde Haugesund i fjor. Hva tenker du om å kjøre en sprint konkurranse / evnt. olympisk 1 uke før, blir dette for tett på eller kan det være en fordel? Tenker en sprint konkurranse kan væredel av en god Taper, men må jo kjøre full gass når det er konkurranse. Er 40 år – Haugesund på 5.02

    1. Hei Trond. Jeg tenker at den sprint en uke før fulldistanse kan være fornuftig, men ikke gå «all-in» på løpingen. Hold deg til 90 % av maks der så burde det være en god «taper» som du sier 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s