Mariusgenser – triatlonversjon

Under helgens Tricamp med Bergen Triathlon club var jeg så heldig å få sitte på med Damianos, en av deltakerne fra flyplassen ned til Studentsenteret hvor vi holdt camp. Jeg kjente han ikke fra før og han sa at han sto ved en grå Toyota (tror jeg) og med den lett gjenkjennelige Mariusgenseren. Damianos var enkel å få øye på og ved nærmere ettersyn kunne jeg se at det ikke var en helt vanlig Mariusgenser. Det var triatlonversjonen. Jenny, min kone er en stor strikkeentusiast, og det hender at vi har strikkekvelder i stua. Jenny strikker med garn mens jeg trener svømmespesifikk styrketrening med Stretch Cords. Triatlonversjonen av Mariusgenseren var svært fascinerende og jeg måtte bare få tatt et bilde som jeg la ut på Insta/FB. Antall kommentarer var uten sidestykke og det var mange som spurte om oppskriften.

Merk at det var ikke Jenny som strikket denne genseren, men Linda som er kona til Damianos. Mønsteret til denne genseren finnes ikke på Ravelry, tipper jeg. Det som er mulig å gjøre er å ta mønsteret til en vanlig Mariusgenser som kan bli kjøpt hos f.eks Sandnesgarn, for så å legge til triatlonmønsteret. Sikre kilder sier at Gro Elisabeth Asdal, enda en svært støttende triatlonfrue, har strikket triatlonmønsteret.

Triatlonmønsteret som strikkes inn i oppskriften til den eksisterende Mariusgenser. Laget av Gro Elisabeth Asdal som har vært så hyggelig å dele den.

Har du lyst på genseren, men kjenner ingen du kan godprate til å få laget den? Jeg fikk melding av noen som strikker på heltid og kan lage genseren til deg. Og prisen var i min mening altfor billig siden jeg vet godt hvor mye arbeid som ligger bak. Ta kontakt om det er aktuelt så kan jeg formidle kontakten 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Mariusgenser – triatlonversjon

  1. Hei
    Jeg lurer på hva det koster å få strikket en? Eller eventuelt å få kjøpt mønsteret
    Mvh Susann Wold

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s