Min ultraløp debut

På høsten i fjor deltok jeg på Backyard Ultra Sandefjord der vi løp 6,7km x 12 med start hver hele time. Det var på en måte et ultraløp, men i praksis så var det 12 drøye intervaller. Ganske harde intervaller.

Fra Backyard Sandefjord. Foto: Nikita Solenov

Nå, i kveld kl 23:59, går starten på 50 Miles eller 83km av løpet Soria Moria til Verdens Ende og jeg er med 😁

Det blir noe ganske nytt for meg med løping på natt, med sekk og etter GPS fra klokka. Akkurat sistnevnte er min største bekymring for 83 km løp er jeg rimelig sikker på at jeg er trent for. Å løpe etter GPS fra klokka har jeg bare prøvd en gang før, og det var på en kjent rute på tirsdag.

Fikk prøvd løping i mørket under Backyard Sandefjord men da hadde jeg løpt samme runde 3 ganger før. Foto: Nikita Solenov

Jeg gleder meg og ser frem til en ny type utfordring og første konkurranse på et halvår 😃 løpet kan følges live her: https://map.racetracker.no/?race=SMVE_2021 de som løper 100 Miles startet kl 10 i dag.

Ble utrolig stiv i leggene underveis i Backyard Sandefjord. Er nok ikke bedre når jeg kommer til mål i morgen. Foto: Nikita Solenov

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s