Jeg savner sol og plussgrader

Jeg savner Mallorca. Jeg savner Southampton. Jeg savner den norske våren.

I dag var jeg ute å syklet igjen. Det var et par minus og snødde. Umiddelbart etter at jeg gikk ut av døren angrer jeg på at jeg valgte å sykle min 3 timers rolige langtur ute. Det var snøstorm light og snøfnuggene pisket meg i ansiktet 😦 Føret i sentrum var isete og jævelig. Når jeg syklet mot Nordstrand var det 10 cm snø på fortauet der jeg syklet. På 1 time kom jeg hele 12 km og begge vannflaskene min frøs etter hvert. Uten om det var det ikke så verst egentlig. Når jeg fikk kommet meg ut av sentrum og fått opp puls og varme så var helt okey. Solen dukket opp til slutt og etter 3 t og 15 min var jeg tilbake til utgangspunktet før jeg avsluttet med en 20 min rolig joggetur. Flott økt!

Men selv om økta var flott så savner jeg plussgrader og bare veier. I Southampton var det sykkelføre for racersykkel i 11 av 12 mnd. I Mallorca kan du sykle året rundt. Jeg savner det veldig og ser virkelig frem til Fuerteventura i mars…

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s