Påskestemning :)

I dag er jeg mye mer positiv til den norske vinteren. Min far har 50 års dag og det feires på Skramstadsetra fjellstue (første drikkestasjon på Birken) som han eier og driver med min stemor, Susanne. Derfor har jeg nettopp testet en nypreppet Birkenløype i utrolig fine forhold. 100 % skyfritt og vindstille. Dette var første gang jeg prøvde å gå med pulk og det var moro! Jeg fikk akkurat den lille ekstra motstanden jeg trengte for å få pulsen opp i en solid sone 1/lav sone 2. Perfekt restitusjonsøkt! Nå skal jeg bare ta en kjapp lunsj før jeg går på økt nr. 2 🙂

Nedenfor er bildet av mamma, Jenny og meg + Nevøen min Daniel i pulk.

 

 

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s