Oppsummering av trening uke 11

Uken ble ikke helt som først planlagt og treningen ble skadelidende for det. Jeg skulle opprinnelig reise hjem fra Nordsjøen onsdag men ble tirsdags ettermiddag spurt om jeg kunne stå igjen noen dager for å dekke opp for sykdom. Derfor kom jeg ikke hjem før lørdags ettermiddag og “tapte” dermed 3 økter med svømming og en langtur på sykkel. I tillegg ble det en del ekstra jobbing etter endt arbeidsdag som gjorde at jeg reduserte treningsmengden. Heldigvis er det fortsatt tidlig i sesongen så halvslappe treningsuker er ikke så kritisk som når konkurransen nærmer seg. Det ble 8 t og 45 min trening fordelt på 4 t sykling, 3 t og 30 min løping og 1 t og 15 min styrke.

Mandag: Treningsfri

Tirsdag: 1 t styrketrening og 1 t og 35 min jogg i sone 2.

Ondag: 1 t rolig restitusjonssykling

Torsdag: ”Motbakkeløp” på mølla. Hovedserien var 5 x 6 min med stigning. Intervall nr. 1,3 og 5 var i lav/mid sone 3 mens 2 og 4 ble utført i høy sone 3. I de to harde intervallene var farten 14,5 km/t med 4,5 % stigning. At jeg ikke oversteg terskel på en slik fart og stigning var jeg megafornøyd med egentlig. Det blir spennende å se på Sentrumsløpet 7. mai om jeg klarer å nærme meg 35 min på mila.  Etter løpingen ble det min modifiserte versjon av Goldies fengselstrening.

Fredag: 2 t langtur på rulla i mid sone 2 etterfulgt av 30 min løping. Jeg var litt trøtt, men følte allikevel at jeg klarte å holde et greit trykk under hele treningen 🙂 Moro at kroppen kan fungere selv om jeg ikke føler meg i støtet.

Lørdag: Det var hjemreisedag som normalt betyr treningsfri. Men siden jeg denne gangen skulle mellomlande ett par-tre timer på en annen plattform tenkte jeg at en lang løpetur var på sin plass. Når jeg først fikk tatt på meg treningklær så var ambisjonene redusert til en lettere intervalltur. Etter 5 min på mølla ble ambisjonene videre redusert til en rolig restitusjonsjogging. Jeg var utrolig trøtt og beina var som bly. Heldigvis føltes beina bedre ut etter økten var ferdig.

Søndag: Treningsfri og pakking til kitetur på Geilo fra mandag til fredag 🙂 Bildet nedenfor er av en kollega som var der denne uken…

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s