Pakke fra Osprey Packs

De norske tollmyndighetene gjorde sitt ytterste for å forsinke forsendelsen fra Osprey Pack, og det med stor suksess. Leveringstiden er normalt 48 timer for sendemetoden og nøyaktig 14 dager etter estimert ankomst får jeg endelig pakken. Dessverre to dager for sent til å bli med til New York, men da er de hvertfall her før jeg skal ut å reise neste gang.

Det jeg fikk var en Sojourn 80, Escapist 25, Talon 22, Hornet 24 og en 2 liters drikkeblære. I mailen til Osprey skrev jeg at valget stod mellom Escapist 25, Talon 22 eller Hornet 24, men at jeg valgte Escapist. Det endte tydeligvis med at de sendte en av hver 😀

Sojourn 80, er som siste del av navnet tilsier 80 liter, og en solid trillekoffert med bærereimsystem hvis bærebehovet er tilstedet. Førsteinntrykket er at den er meget solid, lett og har mange fornuftig løsninger. Vekten er på kun 3,5 kg og det er veldig imponerende siden min tidligere brukte 80 liters bag veide 1,5 kg (og det uten å ha noen andre egenskaper av å være en stor bag). Jeg ønsket en rullebag for å avlaste skuldrene under reise for å sikre at de er 100 % uthvilte til svømmingen. Den blir selvsagt med til Las Vegas og jeg skal komme med en vurdering så raskt jeg har grunnlag til det.

Escapist 25, var sekken som var førstevalget mitt av sekker i 20-25 l klassen. Den er spesielt designet for sykling, og har veldig mange gode både generelle og sykkelspesifikke løsninger. Har allerede brukt den noen ganger og er imponert!

Talon 22, er storebroren til «Birkensekken» Talon 11. Den er en stor 22 liter (virker større enn de to andre som er h.h.v. 24 og 25 liter, og ekstremt allsidig sekk som fungerer til det aller meste. 

Hornet 24, er lettvektssekken som kun veier 560 g(!) mot Escapists 940 g. Det er skikkelig lett og den har naturlig nok færre lommer, og mindre ekstrautstyr, men har det aller mest nødvendige. Tindebestigerens favoritt??

2 l drikkeblære, som kan settes inn i samtlige av de tre sekkene over. 

Tusen takk til Domenick i Osprey Packs for sekkene/trillekofferten. Jeg føler meg privilegert som bare får høykvalitetssekker og annet stasj fra det som kanskje er verdens beste produsent av lettsvektsekker. Bortskjemt er det jeg er 😉

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s