Hyttetur til Blefjell

Som jeg nevnte i oppsummering av treningen uke 1 så var jeg på hyttetur i Sørkje på Blefjell i helgen. Det var en såpass flott tur at  det fortjener sitt eget innlegg. Foruten oss 13 stk. som var på tur så var det ingen andre i mils omkrins. Hytta hadde ikke innlagt vann eller strøm og lå 3 km fra parkeringsplassen, men med 20 meter å gå for å hente vann, elektrisitet via solcellepanel og en ATV som fraktet baggasjen vår (og oss) fra bilen til hytta, så var det ingenting vi kunne savne. Det var ingen internettdekning og mobildekningen var i beste fall sporadisk. Hytta var veldig godt utstyrt men uten mulighet for sjekk av mail eller facebook og begrensede tilgangen til elektrisitet gjorde at det var stearinlys og diverse kortspill/brettspill for alle pengene. Av og til er det virkelig deilig å komme seg ut av byen og bort fra alt stresset. Det er rart hvor stor avhengighet det er mulig å få til mail og diverse sosiale medier. Jeg har godt av å ha ”tvunget” fri fra det. Blidene nedenfor sier sitt om hvor idyllisk det var 😀

Hytta var utstyr med en ATV med en sporlager så skisporene du ser Jenny står på var det kun vi som stod på 🙂 Det sto i sterk kontrast til en lørdag på Sognsvann og minner meg om at det faktisk kan være utrolig fint å gå på ski.

Halvannen kilometer fra hytta hadde lagt til en pemanent gapahauk og da passer det fint å dra opp dra ditt for å grill pølser og koke kaffi. Til venstre ligger det sunnere varianten med Baker Hansens grovspelt med skinke og ost 🙂

Fia var faktisk flink til å stå på ski (eventuelt løpe ved siden av), men når det ble stopp i gapahauken så fikk hun en ny bestevenn i Siri som lånte bort både jakka og fanget sitt til en «stakkars» dachs. De fleste hunder skjelver fordi de er kalde, mens Fia gjør det for å få sympati 🙂

Selvportrett med hytta i bakgrunnen

Utsikten fra hytta

Det var flere Norsemandeltakere med på turen så da måtte det selvsagt lages en svømmebane. Den var vel en rundt 5 meter og med litt rare vinkler så det ble ikke til at jeg dunket så mange meter 😉 

Så det ble ca. 10 meter svømming totalt den helgen. Temperaturen?? Den var frisk 😀 Foto: Jørgen Lindalen

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s