Ny oppmøtetid på svømmesamlingen med Rasmus Henning

Det blir svømming som planlagt på Hundsund bad i morgen kl. 17:15, men Rasmus ønsker gjerne at alle møter opp utenfor Hundsund kl. 16:15 for en teoretisk gjennomgang av svømming i åpent vann. Oppmøtetiden gjelder også for det som ønsker å prøve våtdrakt. Det er fortsatt svømming fra 17:15 så om du ikke kan møte før så er det ikke obligatorisk, selv om vi selvsagt håper at alle kommer kl. 16:15.

Vi blir en god gjeng, men det er fortsatt ledige plasser så om du ønsker å melde deg på i siste liten er det muligheter for det. For påmelding send mail til allanhov@hotmail.com. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å være superforbredt til årets utesvømmingssesong.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Ny oppmøtetid på svømmesamlingen med Rasmus Henning

  1. Hei Alexandra. Det er en fin blogg du har 🙂

   Min først sykkel var en Scott Plasma temposykkel som jeg kjøpte brukt. Utstyr er viktig, men det trenger ikke å være så dyrt. Jeg har mye dyrere utstyr nå, men det gir meg veldig lite ekstra fart (hvis jeg skal være ærlig). Passform og sittestilling er mye viktigere enn f.eks. vekt på hjul, alu/karbon etc.

   Min første triatlon var et Sprinttriatlon på Sognsvann/Maridalen. Det var en veldig kort svømming på 300 meter, men jeg holdt nesten på å drukne likevel og kastet opp når jeg kom i mål. Likevel så elsket jeg det og etter Norseman i 2009 ble jeg hektet 😀

   Hva skal du være med på i år?

 1. Hej Allan,
  Tack för ditt svar! Jag kommer också köpa brukt i första omgång. Kul att veta att man kan starta så och sen (med lite insats givetvis) komma upp på din nivå!
  Jag ska köra Oslo tri 10e augusti och hoppas på att bli biten av triatlon-bacillen därefter. Är extremt nervös inför simningen haha, men då tillochmed du tyckte det var tufft första gången så blir jag lite lugnare  Mitt mål är ett fullt tri 2014 och ett Ironman så småningom Norseman.
  Ska du köra Ironman i Haugesund btw? 

  1. Hei Alexandra.

   Av og til så kan svaret komme litt sent, men jeg svarer så raskt jeg kan 🙂 Det er fullt mulig å bli god selv om du starter etter å ha fylt 20. Jeg ble 23 år det første året jeg prøvde triatlon og hadde ingen utholdenhetsbakgrunn. Kult at du skal kjøre Oslo tri! Kjører du sprint eler olympisk distanse? Svømmingen er det de fleste frykter, men med litt øving og forbredelser på svømming i åpent vann så går det mye bedre. På svømmekurset med Rasmus Henning fikk vi mange gode tips, som jeg skal skrive litt om senere.

   Jeg håper også du blir hekta når du først prøver triatlon. Husk at det skal være moro, så ikke ta det så seriøst med en gang 🙂

   Det blir faktisk Haugesund på meg ja 🙂 Blir utrolig moro det! Hvorfor skal du ikke være med der???

 2. Hej Allan, Lite sent svar här. Så otroligt kul att du var 23 då du satte igång. Då vet man att det inte är kört hehe, även 20+:are och uppöver kan alltså bli bra! 🙂
  Så skoj att du ska till Haugesund!!! Jag ska bara vara hejarklack där nere (vågar inte vara så cocky att jag tar på mig ett Ironman före jag kört ett halv tri (kör alltså bara sprint i Oslo triathlon). Jag tror iochförsig att jag hade klarat att fullföra det, iallafall mentalt, men vet inte om min kropp är med på det också haha 🙂
  Har du förresten några bra tips på cykelruter i Oslo eller omegn? För landsväg/tempo? Tar gärna emot tips på fina ruter om du har några. Att bara cykla Bislett-Maridalen blir lite tråkigt i längden..
  Hoppas du har en fin helg!

  1. Hei. Aldri for sent å komme med en kommentar 🙂

   Det er fornuftig å øke distansen gradvis uansett, for det er ikke spesielt trivelig å gjøre en IM hvis du egentlig ikke er godt nok trent for det.

   Jeg liker best å sykle sørøst for Oslo. Jeg bor rett bak Oslo S og sykler over Nordstrand, ned til Hvervenbukta, langs Ingierstrandveien (eventuelt rett mot Tusenfryd) forbi Tusenfryd. Det er veldig fint å sykle på de veiene og det er nesten uendelige muligheter derfra. Jeg liker å sykler rundt Ås, Kråkstad og rundt der før jeg snur og sykler hjem igjen. Jeg tipper du bruker en drøy time til Tusenfryd fra Bislett hvis du sykler den raskeste veien (ikke om Ingierstrand).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s