Oppsummering av treningen uke 15 – 2013

Uke 15 – 2013 Totalt 10 t og 30 min trening

Det ble et helt annet timeantall i forrige uken sammenlignet med ukene før. Drøye 10 t trening på en uke høres ikke spesielt imponerende ut, men jeg er rimelig fornøyd med det. Det gikk bort to treningsdager på vindtunneltesting i England og jeg dro på jobb dage etter. Derfor ble det en del reising men første fly bort om morgenen og siste fly hjem igjen dagen etter før jeg tok første fly til Bergen dagen etter det igjen. Det var både hektisk og det ble lite søvn og når jeg først kom meg på jobb så var det diverse møter og sikkerhetsøvelse etter normal arbeidstid som gjør et solid innhugg i min dyrbare fritid. Derfor er jeg svært fornøyd med at jeg fikk trent så mye, og med en så god følselse. Jeg presterte bra både på sykkel og løp, og føler i tillegg at jeg begynner å få dreisen på styrkeøvelsene.

Wind tunnel testing, Specialized, Allan Hovda

Jeg har allerede lagt ut noen bilder fra vindtunneltestingen, men det skader ikke med et til. Vindtunneltestingen var tross alt i uke 15 så da er det litt relevant for treningsuken. Kanskje unødvendig å forklare men dette er meg forfra i vindtunnelen, hvor displayet i kontrollrommet blir prosjektert ned foran meg. Legg merke til den solide viften i bak meg, som sørget for at den 8 grader varme (eller kalde) luften hadde en jevn og stabil hastighet på 48 km/t. Korrigert for vind så var temperaturen en stakkars varmegrad, og med kort-kort sykkelbekledning så måtte jeg virkelig trø for å ikke fryse i hjel. 

Mandag: Reise til England og treningsfri

Tirsdag: Vindtunneltestingsdag og hjemreise til Oslo. Det ble ingen trening i den forstand, men 2,5 t i tunnelen med 250 – 300 watt av og på hele tiden så var det bedre enn ingenting.

Onsdag: Utreise til oljeplattformen. 1 t styrketrening og 1 t halvrolig løping på 4:20 min/km fart og 25 min økt med StretchCordz.

Torsdag: 55 min intervall på sykkelen med 4 x 6 min @ 300 watt og 5 x 30 sek på 450 – 500 watt. 1 t og 5 min løpsintervall med 3/4/5 km på 4:05/3:55/3:50 min/km.

Fredag: 1 t og 30 min styrketrening og 30 min SC.

Lørdag: 2 t og 30 min sykling med 2 x 25 min @ 255 watt inkludert 4 min 275 watt. 6 x 45 sek @ 400 watt. Resten av turen i lav sone 2.

Søndag: 1 t og 20 løping i sone 2 med 5 x (1 km i 13,5 km/t + 1 km i 15,5 km/t + 1 km i 16,5 km/t).

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s