Vinn startplass til Tønsberg By Triathlon!

17. august går kanskje årets kuleste sprintdistanse triatlon av stabelen. G-Sport Tønsberg By Triathlon heter konkurransen og som navnet tilsier så er det i Tønsberg konkurransen foregår. Ikke bare går konkurransen i Tønsberg, men den går midt i byen og på lukkede veier! Tønsberg By Triathlon kan derfor garantere et utrolig morsomt og underholdende triatlon med tusenvis av tilskuere under trygge rammer. Det gis også nesten solgaranti 😉

 

 

Sprintdistanse vil si 750 meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping så konkurransen er perfekt for både nybegynnere som har lyst til å prøve triatlon for første gang og erfarne triatleter som ønsker å få litt fart i beina. Sjekk ut mer om Tønsberg By Triathlon på deres hjemmesider bytri.com

Prisen på en startplass er 500 kr, og det er i seg selv rimelig, men jeg er så heldig og har fått et par billetter som jeg gir bort til mine blogglesere så nå har du muligheten til å vinne en startplass helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Hva er din favoritt treningsøkt?

Svaret skrives i kommentarfeltet så husk å fyll inn email adresse så jeg kan få tatt kontakt med deg etterpå. Jeg trekker to tilfeldige vinnere som får hver sin startplass til konkurransen 🙂 Vinneren trekkes 27. mai så kommentaren må være lagt inn i løpet av søndag 26. mai.

Om du er litt #hipp og #kul i tillegg så kan du være med på Kari Flottrop Lingsoms Instagramkonkurranse som deler ut 2 billetter til Tønsberg By Triathlon hver uke fremover. Mer om den konkurransen finner du her.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

26 kommentarer til “Vinn startplass til Tønsberg By Triathlon!

 1. Det er så enkelt som langkjøring økta på min temposykkel. Tror faktisk ikke jeg hadde drevet med Triatlon om de ikke var for den sykkel. Det går fort langs veien samtidig sakte nok til å kunne få med seg omgivelse og den flotte naturen som vi har.

 2. Min favoritt økt er de lange sykkelturene på racern:) med kaffe og vaffel stopp så klart:) selvom det blir lite av de, er det viktig og kose seg litt på sykkelen uten høy puls også innimellom mener jeg:)

 3. Favoritten må nesten være å sykle fra jobb i Tønsberg og hjem til vakre Tjøme, for deretter å slenge på seg skoene og løpe 10×400, intervaller på skogsvei mellom gårder og kuer – mer idyllisk enn det blir det ikke!
  hilsen Caspar, crieber.mohn@gmail.com

 4. Favorittøkta mi er en fast terrengløype med MTB som går i variert terreng. Starter med en tur på fine grusveier langs et vann, og etter hvert en del bratte stigninger i noen skogsparti, og ender med en ny fin tur langs et nytt vann med fine grusveier. Turen tar i overkant 2 timer..
  Som blodfersk triatlet hadde det vært kult med Bytri i Tønsberg. Debuten min på triathlon blir Stavanger triathlon, sprintdistanse, og i juli har jeg meldt meg på Tuddal tri, OL distanse..

 5. Å løpe lange bakkeintervaller på vei opp til Fløyen. Det er morsomt hvordan turistene spruter ut av veien og ser på deg som en gal viking. Spesielt artig med blikkene man får hvis det i tillegg har begynt å regne.

 6. Beste økten er når det er seige og bratte bakker inne i bildet. Slalombakke er en favoritt å løpe opp, i tillegg til Gregershølet i Re. Her er det 12 km løping meg nesten 20 bakker med prosentvis stigning på opptil 25%. Ingenting slår følelsen av å stå på toppen av bakken mens melkesyren pumper i beina.

 7. Min beste treningsøkt er 4•4 på mølla.
  Rask puls, mye melkesyre og ferdig på 36 min. Passer bra for en småbarnsfar.

 8. Favorittøkt: Overgangsøkt, 10 km sykkel, 2 km løp, 10 km sykke, 2 km løp. Enkel, grei økt for å venne seg til løp etter sykkel.

 9. Den beste økten har jeg ikke gjort ennå, men jeg har gått og drømt om den i hele vinter…. Jeg har nettopp flyttet til Kristiansand, og bor med inngang til Baneheia fra byen. Baneheia er ikke flatt terreng, så bra bakke og intervall trening. Økten består av en 1 times terrengtur på sykkel på alle stiene rundt der oppe, så er det to runder løping rundt lysløypa (4 km), og til slutt stupe uti ett av vanna der oppe og svømme 500 m. Dette skjer selvfølgelig i strålende sol. Til slutt skal jeg ligge der å sole meg litt… 🙂

 10. Favorittøkta er en skikkelig langtur på sykkel, etterfulgt av 1500 meter i bassenget. Kaffekoppen etterpå smaker fortreffelig;)

 11. Favorittøkta er den progressive løpeturen som starter rolig og ender med noen km rundt terskel før det hele roes forsiktig ned før man kommer hjem. Fungerer stort sett uansett dagsform og motivasjon.

 12. Favoritt økt 1: 4-8-12-12-8-4 min terskel på racer.
  Favoritt økt 2: 5*5 bakkeintervaller på VIP veien i lillehammer

 13. Favorittøkt: Den supertidlige morgensykkelturen på Temposykkelen i helga. Da er det lite trafikk og helt stille foruten lyden av aerodynamik og tung pust 🙂

 14. Favorittøkten min er de litt ekstra lange sykkelturene sammen med min tenåringssønn, som har en tendens til å stoppe innom Eidsfoss for en svele.
  Uavhengig av hva treningslæra måtte fortelle, danner disse turene minnene vi ser tilbake på etter endt sesong.

 15. Ingenting slår en svømmeøkt på morgenkvisten i soloppgang og flatt hav. Bare seg selv og vannet som skvulper. Idyll!

 16. Når min treningsøkt gleder andre. Som når jeg løper på myke skogsstier, og tvillingjentene på syv år sykler leende ved siden av mens vi passerer rådyr og gressende kuer. Og når vi kommer slitne, svette og lykkelige hjem. Og kona kaster lange, varme blikk til oss i gangen. Og blunker mykt og takknemelig til meg.

 17. Nullerløp. Løpe 30-45min og løpe tilbake samme veien på nøyaktig samme tid. Ev nøyaktig 1min fortere f.eks. Fin måte å trene på å holde en gitt fart.

 18. Min favorittøkt må være overgang fra sykkel til løp. Vi har da at vi skifter kanskje 3-4 ganger. Utrolig slitsomt, men åh så herlig! 😀

 19. Det må være når du har akkurat kommet deg til T2 og du kjenner at du gjort en gooo sykkel etappe og har masse krutt i beina igjen til løpinga, Da er det bare og nyte heiinga fra publikum… GOO sommer mine triatleter

 20. Hei😀min beste økt er 25 ganger all inn på 60 sekund. På Tempo sykkel , 60 sekund hvile. Normalt 350-400w. Deretter 4 ganger 8 sekund maks spurt med 3 min hvile mellom hver spurt. Rolig 15 min løp deretter. Og isbad🌞Jan Åge sakariassen – ja-a-sak@online.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s