Avreise til Italia og Swissman

I dag så flyr vi fra Oslo til Milano, og kjører nordover til den Italienske byen Stresa, som ligger svært nært grensen til Sveits, og Ascona der Swissman starter.

Sykkel og resten av triatlonstasjet er pakket så forhåpentligvis har jeg husket alt og blir skadet eller forsvinner under transport. Bank i bordet.

Triallan - Specialized Shiv

Shiven er preppet etter alle kunstens regler og klar for sykling i de sveitsiske alpene. Mitt vanlige SS-80 hjulsett er byttet ut med klatrehjulsettet til Unaas som heter SS-33. Sammenlignet med treningshjulsettet fra Roval så veide SS-hjulsettet 838 g mindre og endte på respektable 1863 g inkludert dekk og kassett. Sykkelen inkludert pedaler (normalt er vekten som regel oppgitt uten), flaskeholdere og en krank med wattmåler (som veier 168 g mer enn S-works kranken) så ender sykkelen på 7.94 kg. Ikke verst for en konkurranseklar temposykkel det!

Triallan - Specialized Shiv weight - vekt

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s