Bilder fra Swissman

Swissman ble ikke helt som jeg hadde håpet på prestasjonsmessig, men var likevel årets mest spektakulære dag, og en fantastisk opplevelse. Jenny fikk tatt mange gode bilder fra dagen og jeg må nesten dele noen av de.

Triallan - Ascona - Swissman

Ascona – En sveitisk perle

Triallan - Ascona - Swissman

Brissago Island i Lake Maggiore der svømmestarten går fra kan du se så vidt som to grønne prikker rett frem på bildet.

Triallan - Ascona - Swissman

Det var mange resturanter langs promenaden og både mat og stemning var ypperlig. På venstre i bildet er en av scenene de brukte under Ascona jazzfestival, som var samme helg som Swissman.

Triallan - Ascona - Swissman

Sandstranden vi kom opp på. Bildet er tatt på race morning rundt 5:30

Triallan - Ascona - Swissman - T1Sokker i skiftesonen fra svøm til sykkel pleier jeg ikke å ta på, men jeg tenkte at det ville bli litt varmere, men med regnet var sokkene våte hele veien og isolerte ikke spesielt bra. Da fungerte ullsokkene jeg tok på meg på Grimsel bedre 🙂

Triallan - Swissman

Den første stigningen er ganske lang. Nesten 40 km sammenhengende oppoverbakke.

Triallan - Specialized Shiv - Swissman - TriNordic

På vei opp med «ulvene» rett bak

Triallan - Swissman - Cows

Kyr var ikke et uvanlig syn i de sveitiske alpene, og jaggu skulle de ikke flytte sauene til et nytt jorde under konkurransen. Jeg er ikke spesielt redd for kyr, men jeg var ikke spesielt høy i hatten når jeg snirklet meg rolig forbi flokken.

Triallan - Swissman

Etter Grimsel var det sol og rimelig heftig natur

Triallan - Swissman

Opp, opp, og enda mer opp. Store deler av konkurransen syklet jeg med en utsikt som var mer eller mindre som denne.

Triallan - Swissman - Citroen C4 - UBQ

Citroën C4 var ikke spesielt stor, men fungerte glimrende likevel. Her er det omorganisering før siste løping fra Grindelwald opp til Kleine Scheidedd med Lake Brienz i bakgrunnen.

Utsikten fra Kleine Scheidegg endret seg veldig raskt, og var det først et klart øyeblikk så måtte du ta bilder med en gang for det kunne gå 60 sek så var det tett med tåke/lavt skydekke igjen.

Triallan - Swissman - Kleine Scheidegg

Siste 50 meterne

Triallan - Swissman - TriNordic

Slakteklar

Triallan - Swissman Xtreme triathlon - Osprey pack

Slakteklar 2. Photo: Sampo Lenzi

Triallan - Swissman - Emma Pooley

Kvinnenes podium med Emma Pooley på 1. plass, Andrea Huser på 2. plass og Julia Nikolopoulus på 3. plass.

Triallan - Swissman - Markus Stierlie

Markus Stierlie var suveren. Jeg har han som min soleklare favoritt til å vinne Norseman i år. Jeg så han komme på 2. plass under Norseman 2011 bak Tim DeBoom, og da var han fysisk en helt annen mann. Han har sikkert gått ned 10 kg og så topptrent ut. Det gjorde han ikke i like stor grad i 2011. Sjekk bildet jeg tok av han under innlegget om Norseman 2011. https://triallan.com/2011/08/07/pa-norseman-som-tilskuer-del-1-eliten/. Jeg er veldig spent på hva han får til 3. august og om noen klarer å slå han. På Swissman kom jeg 1 t og 10 min bak han, men jeg håper å få gitt han bedre konkurranse på Norseman.

Triallan - Swissman - Finsiher picture

Finisherfoto 🙂

Triallan - Swissman - Supporters

Bak hver fullfører er det minst en fantastisk support som har jobbet knallhardt for å hjelpe sin atlet til å prestere beste mulig! En utrolig flott gjeng!

Triallan - Werner Hålien - Nicole Baeten - Swissman

Vi var fem nordmenn som var med på Swissman, og Werner Hålien, arrangør av den berykta og berømte Halv-Fet Triatlon, fullførte på glimrende vis med Nicole Baeten som support. De andre nordmennene var Vibeke Nørstebø, Øyvind Evensen og Trond Skuggedal

Triallan - Billy Munksbog - Thomas Minyi - Swissman

Mannen til venstre heter Billy Munksbog, og var Danmarks eneste representant på Swissman. Selv om han er dansk og bor i Danmark  så klarte jeg å treffe han i hurtigbanen på Tøyenbadet før konkurransen, og en av de første personene jeg traff i Ascona 😀 Hans support Thomas Minyi skal være med på årets Norseman og da skal Billy være support. Det er kult!

Triallan - Swissman

I likhet med Norseman så går det heis/tog til toppen, men denne er ikke fullt så eksklusiv og åpen for alle. Du ser løpeløypa til venstre i bildet.

Triallan - Swissman - Jungfraubahn

Fra Kleine Scheidegg går Jungfraubahn opp til Jungfraujock. Hadde det vært klarere på dagen etter konkurransen hadde jeg sterkt vurderte å tatt togturen oppover til Europas høyeste jernbanestasjon på 3454 meter.

Triallan - Jenny Hovda - Swissman - Sankt bernhardshund

Jenny fant en ny bestevenn på Kleine Scheidegg. En 10 år gammel Sankt bernhard som var veldig glad kos. Etter lang og tro tjeneste som redningshund så fortjener han selvsagt det 😀 Og ja, det var whiskey i tønnen han 🙂 Med dette bildet så avslutter jeg bildetserien fra Swissman og dere lyst til å være med selv. Akkurat når vi skal tilbake neste gang vet jeg ikke, men jeg gleder meg allerede 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Bilder fra Swissman

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s