Test av Specialized Sitero tempo/trisetet for Landevei.no

Norges beste sykkelblad for racer sykler, Landevei har også et nettsted som heter Landevei.no. I samarbeid med de så fikk jeg 2 forskjellige seter med sprekk til testing, nemlig Specialized Sitero og Bontager Hilo RXL. Begge setene er laget for en aggresiv sittestilling der vekten på setet ikke avlastes på rumpeballene men nærmere skrittet. Først ut på test var Sitero og nøyaktig hva jeg mener om setet kan du lese her: www.landevei.no/Tester/Utstyr/Stor-sprekk-masse-komfort

 

Hvis du sliter med ømhet i skrittet etter timer i aeroposisjonen men biter smerten i deg på spartansk i den tro at det må være slik, ja så finnes det faktisk alternativer. Da er Sitero absolutt verdt en nærmere titt!

Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - TriallanSpecialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan Specialized Sitero - Triallan

 

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

6 kommentarer til “Test av Specialized Sitero tempo/trisetet for Landevei.no

  1. Kan dele mine erfaringer med ISM Adamo: kjøpte meg temposykkel for noen år siden, og ble ikke venn med setet (selv om det var utstyrt med «gel-tupp»), fikk tips om Adamo setet, og kjøpte ISM Adamo Racing, og har kun gode erfaringer med dette. Var noe uvant i begynnelsen, for det virker mer som om man lener seg mot setet enn å sitte på det, hvilket gjorde at jeg fikk «tresmak» i baken i begynnelsen, nå reagerer jeg ikke på det. På landeveissykkelen bruker jeg Fitzik Arione og er fornøyd med dette, men tenker på og bytte det ut med Specialized Romin Pro.

   T.

  2. Hei Øyvind. Det er nok mange som har gode erfaringer med ISM Adamo-seter. ISM var det mest brukt setet under Ironman Hawaii i år. Ref: http://lavamagazine.com/official-2013-kona-bike-count/. Det er mange som er veldig fornøyd med den setetypen, spesielt de som ikke har klart å finne seg til rett på de klassiske setene.

   Selv har jeg hatt en kort sykkeltur på en Cervelo P3 med et Adamo Prologue, men det ble en for kort tur til at jeg fikk et vurderingsgrunnlag. Jeg må gjerne ha 4-5 timer sammehengende på et sete før jeg kan si om det er bra.

   Nå har jeg ikke skrevet vurderingen av Bontrager Hilo RXL enda, men testen er ferdig. Begge setene er veldig gode seter, som på hver sin måte adresserer problemet med lav blodgjennomstrømming i skrittet. Prøv gjerne et Adamo-setet, men hvis du har mulighet så ville jeg også sett på Sitero og Hilo RXL. I mitt kort møtet med Adamo Prologue så føltes det umiddelbart ganske ekstremt ut med veldig mye press på beina som kalles pubic rami. Hilo RXL var mer likt et klassisk sete, men likevel betydelig bedre mot nummenhet i skrittet.

 1. Takk til TriTrond og Allan for fin input. Jeg burde kanskje i min første kommentar/spørsmål skrevet at jeg har kjørt på Adamo på min BMC i litt over ett år. Helt mot «riktig teori» har jeg skrudd det ned maksimalt foran. For meg som er 64 år og kanskje litt kjukk i r.æ.. har det funket bra. Ikke minst med tanke på det ekte mannfolk ikke snakker høyt om, prostata og press på denne. Føler at dette ikke er noe problem slik jeg sitter. Yngre atleter tenker neppe på denne forb… prostataen, men bare vent…… , når dere passerer 60 (en evighet til riktignok), så vil jeg tro dere kommer til å skjenke den noen tanker….enter dere vil eller ikke.

 2. I have checked your page and i’ve found some duplicate content, that’s
  why you don’t rank high in google’s search results, but there
  is a tool that can help you to create 100% unique articles, search
  for: boorfe’s tips unlimited content

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s