Allans ultimate guide til triatlon

Siden bloggens oppstart for snart 2 år siden så har jeg skrevet 345 innlegg. Mens de fleste av innleggene har begrenset historisk verdi så er det en del som tar opp temaer som mange triatleter lurer på igjen og igjen. Mange av spørsmålene jeg får har jeg skrevet grundig om i tidligere innlegg, men det er ikke lett å vite at jeg har skrevet om det og heller ikke like lett å finne det. Jeg har som målsetning å lage den ultimate guide til triatlon og kommer til å bruke tidligere innlegg og nye innlegg for å dekke det aller meste mine lesere lurer på når det gjelder triatlon.

Den ultimate triatlonguiden ligger som en fast side oppe på bloggen så gå gjerne innom og sjekk den ut her. Om det er noe dere savner, ønsker mer av eller liker spesielt godt så legge gjerne igjen en kommenter under guiden 🙂

Allans ultimate guide til triatlon

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s